Konserncontroller

 
Konserncontroller
Vi ser etter en forretningsorientert og strategisk konserncontroller som har interesse og forståelse for driften og som aktivt vil bidra til utvikling av selskapet, samt skape resultater. Stillingen rapporterer til konserndirektør finans & IT (CFO) og vil jobbe tett med forretningsenhetene og lederne i de skandinaviske landene.

Sentrale arbeidsoppgaver inkluderer blant annet å utarbeide økonomiske analyser, følge opp og analysere driften i de operative enhetene, samt utarbeide analyser for forbedringsarbeid og investeringer. I tillegg kommer oppgaver som utarbeidelse av konsolidert månedsrapport til konsernets ledelse og styre, samt deltagelse i arbeidet med prognose og budsjett for konsernet. Du vil også være involvert i interne forbedringsprosjekter knyttet til økonomifunksjonen, samt videreutvikling av rutiner og prosesser.

Vi ser etter en analytisk person, gjerne med erfaring fra en prosjektorientert virksomhet. Du er selvdreven og god til å prioritere og evner å håndtere ulike oppgaver parallelt. Du har en forretningsorientert legning, evner å samarbeide og kommunisere både nasjonalt og i de skandinaviske landene. 

Vi forutsetter høyere relevant utdanning på mastergrad nivå, minimum 5 års arbeidserfaring og gjerne erfaring fra tilsvarende rolle i et større selskap/ konsern. Du har solide Excel-ferdigheter, god regnskapsforståelse og trives med bruk og utvikling av IT-systemer.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med konserndirektør finans & IT i GK Gruppen, Toril Marie Ås, mobil: +47 957 01 071 eller Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, mobil: + 47 900 46 689.

Arbeidssted: GK Oslo

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår