Kontrollerer varme- og kjøleløsningen via app

 
Kontrollerer varme- og kjøleløsningen via appBildet: Datanavi-appen gir oversikt over produktets energiforbruk og kan varsle når det er på tide med vedlikehold eller service.
En ny app fra Panasonic gjør det raskt og enkelt å kontrollere varme- og kjøleløsninger for driftsansvarlig eller installatør.

Panasonics nye datanavi-app gir brukeren detaljert produktinformasjon om varme- og kjøleløsningen, direkte på smarttelefonen eller på andre smart-enheter.

- Appen virker ved hjelp av Panasonics Light ID-teknologi. En unik Light-ID-kode sendes via LED-lyskilden i varme- og kjøleløsningens fjernkontroll (CZ-RTC5B). Når smarttelefonen holdes opp mot fjernkontrollen og appen registrerer signalet, kobler den seg opp til skyen og viser informasjonen om den bestemte varme- og kjøleløsningen, heter det i en pressemelding fra Panasonic.

Datanavi-appen gir oversikt over produktets energiforbruk og kan varsle når det er på tide med vedlikehold eller service. Dette gjør det enkelt å se hvordan man for eksempel kan kutte ned på forbruket eller øke effektiviteten. I appen kan brukeren også finne manualer, installasjonsinformasjon og få hjelp med feilmeldinger. Dette gir raskt oppdatert informasjon, inkludert historiske data, til de som skal utføre service eller har det daglige ansvaret for anlegget.

Datanavi-appen blir tilgjengelig i Europa i mai, både på iOS og Android.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår