Korsbakken Bad inngår samarbeid med Holtan

 
Korsbakken Bad inngår samarbeid med HoltanBildet: Geir Holtan (t.v.) og Arne Korsbakken ser frem til et spennende samarbeid.
I løpet av første kvartal i år overtar Korsbakken Bad alt salgsansvar på Holtan Normarks produktsortiment.

- For å komplettere sortimentet med dusjvegger og badekar, har Korsbakken lenge vært på utkikk etter en ny leverandør eller allianse partner innen disse kategoriene. Med samarbeidsavtalen med Holtan, får vi nå inn stor kompetanse på de aktuelle produktene. sier Arne Korsbakken, daglig leder i Korsbakken Bad, i en pressemelding.

Korsbakken komponerer bad med produkter fra kjente europeiske merkevarer, slik at forbrukeren får en enkel vei til sitt drømmebad. Holtans merkevarer Novellini dusjvegger og badekar, Kaldewei og Knief badekar passer dermed perfekt inn i denne strategien. Novellini er markedsleder i Europa når det gjelder produksjon av dusjvegger, kabinetter og boble/badekar. Novellini har all sin produksjon i Italia med en visjon om miljøvennlig og bærekraftig produksjon av kvalitetsprodukter.
 
- Korsbakken Bad har som mål å være en komplett leverandør for synlige produkter til baderommet. Ved å inngå en avtale med Holtan, vil det styrke vår posisjonen og bidra til enda enklere løsninger for både proffmarkedet og forbrukere, sier Arne Korsbakken avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår