Kranselag i BREEAM-barnehage

 
Kranselag i BREEAM-barnehageFra venstre: Byggeleder Erik Gulbrandsen fra Omsorgsbygg/HR-partner, prosjektleder Roger Walle fra entreprenøren GAS, anleggsleder Oddbjørn Hansen, prosjektleder Helga Loholt fra Omsorgsbygg/OEC, driftsleder Terje Gustavsen fra Omsorgsbygg, eiendomsansvarlig Trude Edvardsen fra Omsorgsbygg, verneombud Bente Sørensen i Storgården barnehage
Storgården barnehage i Østensjø bydel i Oslo skal stå ferdig mot slutten av dette året. At taket nå er tett ble feiret på tradisjonelt vis med kranselag for alle som har sin arbeidsplass på byggeplassen, samt byggherren Omsorgsbygg.

– Vi er i rute på alle fronter, både med hensyn til fremdrift, kostnader, på kvalitet og på miljøsertifiseringen, sier Helga Loholt, prosjektleder for byggherren Omsorgsbygg Oslo KF.

Storgården bygges etter passivhus-standard, og skal miljøsertifiseres til BREEAM NOR very good. Den skal bli barnehagen til 180 barn, barn som nå er i erstatningslokaler blant annet på Skullerud.

– Bygget er forankret til fjell med 28 stålpæler. Det vil også bygges en støyskjerm mot E6 ved Ryenkrysset, men med vinduer i, så barna kan følge med på det som skjer utenfor, sier Loholt, som også lover at utearealene blir godt opparbeidet til glede både for barna som skal gå i barnehagen, men også som et lekeområde for nabolaget når barnehagen er stengt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår