Kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus

 
Kranselag på Manglerud bad og aktivitetshusBildet: NCC samlet nærmere 120 personer som er involvert i prosjektet for å markere den viktige milepælen i for Manglerud bad og aktivitetshus.
NCC og Oslobygg KF markerte torsdag 30. september kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus.

Den tradisjonsrike markeringen har endret seg siden den startet på 1400-tallet, men fortsatt betyr markeringen mye for alle involverte. En god matbit blir godt mottatt av alle i prosjektet.

- Vi setter stor pris på at byggeprosjektet inviterer til Kranselag og at vi får markert denne viktige milepælen. Vi har hatt våre utfordringer med koronasituasjonen og innreiserestriksjoner, men med hjelp av flinke og fleksible underentreprenører og byggherre,  jobbes det mot planlagt overlevering sommeren 2022, sier prosjektleder Carina Sikkeland i NCC i en pressemelding.

NCC samlet nærmere 120 personer som er involvert i prosjektet for å markere den viktige milepælen i for Manglerud bad og aktivitetshus. Prosjektledelsen i Oslobygg takker alle involverte i prosjektet så langt for sterk innsats og gleder seg over at bygget nå blir i stand til å holde høsten ute slik at innvendig ferdigstillelse kan gjennomføres trygt om med rett kvalitet.

Manglerud bad og aktivitetshus bygges rett ved Manglerud skole, Manglerud Stars idretsshaller og utendørs fotballbane, og vil gi nærmiljøet et tilbud som også inneholder ungdomsklubb og kulturstasjon. Dette gjør at man med rette kan snakke om «Campus Manglerud» med et brett tilbud til barn som voksne. Det nye bygget vil være på 6.300 kvadratmeter fordelt på over tre etasjer.

Det bygges etter strenge miljøkrav. Byggeplassen er fossilfri, og det ferdige bygget får passivhusstandard, som betyr at det er høye krav til energieffektivitet og miljøvennlighet. Badeanlegget vil få tre bassenger – et hovedbasseng på 25x21 meter med plass til 8 baner, et varmt opplærings- og behandlingsbasseng på 12,5x9,5 meter og et stort familiebasseng på 60 kvadratmeter.

Badeanlegget skal også ha vannsklie, stup på 1, 3 og 5 meter, boblebad, badstue, kafé, tilskuerplasser og garderobeanlegg inkludert to universelt utformede familiegarderober. Manglerud ungdomsklubb og Oslo kulturskole blir samlokalisert i det nye badet og rommer blant annet flere musikkøvingsrom, Black Box, dansesal og andre aktivitetsrom.

Les mer: Manglerud bad og aktivitetshus

Bildet: Sedumtaket på Manglerud bad og aktivitetshus

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår