KRAUSZ velger IBECO som agent for HYMAX

 
KRAUSZ velger IBECO som agent for HYMAXBildet: Espen Bostad Georg Gloppen og Morten Belsvik fra IBECO Norge
IBECO, et av Nordens ledende selskaper innen salg av kundespesifikke VA- og VVS-løsninger, er nå KRAUSZ sin nye eksklusive agent i Norge.

I mange år har IBECO hatt agenturet i Sverige, men nå er det klart at IBECO Norge fra nå av tar over det norske markedet. KRAUSZ har blant annet Hymax og RepaFlex i sin portefølje.

– Det er en anerkjent og respektert produsent vi nå har inngått avtale med for IBECO i Norge. KRAUSZ er en av verdens ledende produsenter innen rørkoplinger og rep-muffer, og etter vår mening er deres trykkvannkoblinger fra Hymax de desidert beste på markedet. De holder høy kvalitet og er veldig enkle å montere. De jobber også kontinuerlig med utvikling av nye og innovative produkter. Derfor er vi veldig glade og stolte over at vi har blitt betrodd agenturet for dem i Norge også, sier Morten Belsvik, daglig leder i IBECO Norge, i en pressemelding.

I løpet av de årene som IBECO har hatt agentur for KRAUSZ i Sverige, har samarbeidet alltid fungert bra. Hymax, som er varemerket IBECO har jobbet mest med, har vært en suksess i Sverige, og nå ønsker KRAUSZ at IBECO Norge også skal ta vare på det norske markedet.

– Vi er glade for å kunne fortelle at vi har en nordisk samarbeidspartner på KRAUSZ produktene. IBECO Sverige har hatt en formidabel vekst på strekkfaste løsninger, og vi ønsker sammen med IBECO Norge å sette større fokus på brukervennligheten og den gode kvaliteten som Hymax produktene tilbyr. Spesielt på strekkfaste koplinger og reparasjonsmuffer, sier Dror Lev, Marketing & Sales Manager for KRAUSZ.

I forbindelse med overtagelsen av agenturet i Norge, har IBECO flyttet til nye større lokaler i Porsgrunn for å kunne holde lager av KRAUSZ-produkter i Norge. IBECO beholder det svenske lageret, som også vil støtte Norge med spesialtilpassede produkter.

– Vi ser mange synergier med å ha agenturet både for Sverige og for Norge. Nå vil vi ha vårt eget hovedlager med standardprodukter i Norge, samt rask tilgang til et bredere sortiment og spesialtilpassede produkter fra det Nordiske lageret i Sverige. Det er slik vi ønsker å jobbe med agenturene våre, og derfor er det ekstra gøy at KRAUSZ tar denne beslutningen, sier Andreas Carlberg, nordisk salgssjef for IBECO.

Siden 2019 har IBECO vært en del av Uniwater AB, som i dag består av Norvatek, Dala Kommunalteknik og Rostfria VA-system – pumpestasjoner med brønner av betong, glassfiber og rustfritt stål. ASB – elektrisitet og automatisering. ELVA og Emendo – behandling og vannverk. IBECO – produkter og tjenester i VA og VVS. Datterselskapene vil beholde navnene sine og fungere som uavhengige selskaper med støtte fra morselskapet i konsernet.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår