Krister Hanstvedt vant NM-tittelen

 
Krister Hanstvedt vant NM-tittelenBildet: NM-vinneren Krister Hanstvedt, flankert av sølvmedaljør Lars-Erik Rist og bronsevinner Lucie Henriette Tveiten. Foto: WorldSkills Norway
Rogalendingen Krister Hanstvedt, som til daglig er lærling i Forus Rør AS, stakk av med den gjeveste medaljen i kategorien rørleggerfag under årets Yrkes-NM.

Lars-Erik Rist, lærling hos K. Horghagen AS, Trøndelag, tok sølvmedaljen, mens Lucie Henriette Tveiten, lærling i Telerør AS, Vestfold og Telemark vant bronsemedaljen i NM.

Kjappe fakta om den ferske NM-vinneren Krister Hanstvedt, og de andre to medaljørene, kan du lese her. Vi gratulerer!

Yrkes-NM 2022 ble nylig arrangert i Kristiansand, med Agder Fylkeskommune og WorldSkills Norway som arrangører. Arrangementet bestod av både yrkeskonkurranser og utdanningsmesse. Alle elever i Agder fylke ble invitert til utdanningsmessen, som var en integrert del av Yrkes-NM. Dette for å gi mulighet til å se Norges beste lærlinger og unge fagarbeidere i aksjon og å få nyttig informasjon om de ulike fagene.

– Foruten å kåre norgesmestere er hovedhensikten med å arrangere et Yrkes-NM å inspirere, motivere og spre kunnskap om yrkesfagene, sier Bjørnar Valstad, daglig leder i WorldSkills Norway.

Det ble kåret norgesmestere i 18 ulike yrkesfag i Kristiansand og for flere av fagene fungerte mesterskapet som uttak til Yrkeslandslaget og Yrkes-EM som arrangeres i Polen i september 2023.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår