KROHNE Instrumentation inn i VVP

 
KROHNE Instrumentation inn i VVPBILDET: administrerende direktør, Eivind Omarhaug, i KROHNE Instrumentation.
– Vi har gleden av å kunne ønske velkommen medlemsbedrift nummer 36. Vi takker for tilliten og ser frem til samarbeidet med KROHNE Instrumentation, sier Bjarne Haugland, daglig leder i bransjeorganisasjonen for VA- og VVS produsentene i Norge (VVP).

KROHNE Instrumentation er organisert som divisjon under KROHNE Norway AS, men opererer som selvstendig selskap. Selskapet har følgende forretningsområder:

• Mengdemåling
• Nivåmåling
• Temperatur & Signalbehandling
• Trykkmåling
• Analyse
• Gassdeteksjon
• Systems
• Gass & Damp Måling

KROHNE Instrumentation ble grunnlagt i 1980 som et selskap i Fagerberg-gruppen, men ble i 2001 overtatt av KROHNE-konsernet for ytterligere å skape vekst og å introdusere ny teknologi, nye produkter og nye løsninger på det norske markedet.

– Egne høyteknologiske produkter kombinert med eksklusive agenturer fra flere annerkjente produsenter setter KROHNE Instrumentation i en unik posisjon når det gjelder å levere komplette løsninger. Vårt mål er å være en ledende leverandør av produkter og systemer for instrumentering og måling i prosesser. Teknologi og innovasjon, i kombinasjon med produktkunnskap og applikasjonskompetanse, utdannelse og service, skal prioriteres for å bli den beste partner for våre kunder, sier administrerende direktør, Eivind Omarhaug, i KROHNE Instrumentation.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår