Kuldetekniker

 
Kuldetekniker
Søknadsfrist: 25.10.2021
Sted: GK Ålesund
Tittel: Kuldetekniker

Vil du være først og fremst i felten som vår nye Kuldetekniker?

Hvis du ønsker å jobbe i et fremoverlent selskap med store ambisjoner både for de ansatte og for kunden, og i et selskap der du selv har store utviklingsmuligheter, da er dette jobben for deg!

Hos oss på avdelingen i Ålesund er vi per i dag 30 dyktige medarbeidere hvor fagområdene er ventilasjon, kjøl og byggautomasjon innen markedsområdene klima, industri, prosess og offshore. På grunn av økende oppdragsmengde har vi nå behov for to Kuldetekniker. Vi vektlegger godt arbeidsmiljø som spiller sammen på tvers av fagområder. Her vil du få gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du kan være først og fremst i felten. Vi er opptatt av at alle er involvert, og det handler om å både få og ta ansvar. I GK er det høyt under taket, og du er tett på der det skjer med nærhet til beslutningene.

Du vil jobbe på større og mindre oppdrag, få faglige utfordringer og jobbe med innovative og bærekraftige oppgaver. Du vil få jobbe med fremtidsrettede løsninger med naturlige kuldemedier. Vi søker etter en person som skal bistå våre kunder med service og vedlikehold av kulde- og varmeinstallasjoner, F-gasskontroll, foreslå og gjennomføre systemforbedringer på bakgrunn av økt energieffektivitet. Om ønskelig kan man også jobbe med service og igangkjøring av chill water kompressorer og proviantanlegg på offshorefartøy. Den vi søker må ha et ønske om å ta ansvar og være engasjert i kundens behov. Hos oss er mulighetene mange. Vi er i sterk vekst, og vi vil ha med deg på laget.

Du har bakgrunn fra kjøling. Om DU som person er serviceinnstilt, åpen og omgjengelig ser vi fram til å motta din søknad.

GK vil gi deg muligheter som gjør DEG bedre. Vi kan lykkes sammen, for blir du bedre, blir vi som selskap bedre. Hvis du vil være i et fremtidsrettet selskap hvor ditt håndverk teller, da er kanskje GK ditt neste steg?

Vi kan tilby:

  • En interessant stilling i et selskap i utvikling
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Kurs og etterutdanning
  • Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
  • Bil- og telefonordning

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår