Kvale & Selmer styrker staben!

 
Kvale & Selmer styrker staben!
Sigbjørn Knaldre (46) er ansatt som serviceleder for System og service, Bygg-automasjon og Espen Stenersen (57) er ansatt som prosjektleder VVS. Både Sigbjørn og Espen hadde tiltredelse 1. oktober.

Kvale & Selmer AS er en totalleverandør av tekniske installasjoner innenfor bygg automasjon, sentral driftskontroll og VVS. Selskapet ble startet i 1987 under navnet Ing. Eirik Kvale AS og skiftet i 1998 navn til Kvale & Selmer AS.
Kvale & Selmer AS har hovedkontor i Oslo, men utfører oppdrag i all hovedsak i Oslo og Østlandsområdet ellers.


Om Sigbjørn Knaldre:
For å utvikle selskapets svært veletablerte virksomhet innen bygg-automasjon videre, så er Sigbjørn Knaldre ansatt som Serviceleder for System og service, Bygg-automasjon. Sigbjørn kommer fra stillingen som Avdelingsleder Service & Ettermarked i Johnson Controls Norway AS, hvor han har vært siden 2007. Sigbjørn har tidligere hatt roller som Prosjektingeniør og Serviceingeniør i samme selskap. Sigbjørn har bred og tung erfaring innenfor automasjonsfaget. Lang erfaring innen prosjektering av automatikk, oppbygging av SD-anlegg og programmering av undersentraler, og har stor forståelse for system og funksjonalitet for VVS-anlegg. Sigbjørn har også erfaring som elektromontør og servicetekniker VVS, derav med fagbrev elektromontør gruppe L.


Om Espen Stenersen:
Som en del av selskapets offensive satsing innen VVS, er rørleggermester Espen Stenersen ansatt som prosjektleder. Espen kommer fra stillingen som Prosjektleder i Hans Haugerud AS og har en lang, variert og tung erfaring fra VVS-bransjen og har vært tidligere i selskaper som Oras.
Espen Stenersen, med over 40 års erfaring innen rørleggerfaget, vil ha en nøkkelrolle i å etablere og utvikle selskapets satsning innen VVS. Espen Stenersen er rørleggermester og har utdannelse fra teknisk fagskole. Med Espen sin kompetente og meget allsidige erfaring innen rørleggerfaget, spesielt innen tekniske prosjekter, så vil dette være en svært stor fordel for Kvale & Selmer som selskap, ikke minst våre kunder, spesielt i våre tverrfaglige tekniske leveranser.
- Vi er svært fornøyde og glade med å få både Sigbjørn og Espen på laget når vi skal sørge for at den økte etterspørselen møtes med leveranser av den beste kvalitet og for å utvikle selskapet videre, sier daglig leder Kjetil Seigen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår