Kvinne-offensiv i Ramirent

 
Kvinne-offensiv i RamirentBildet: Dortea Gjervik, administrasjons- og økonomidirektør i Ramirent og leder av kvinnenettverket.
Ramirent har nådd sitt mål om 10 prosent kvinneandel innen 2020. Nå er målet 15 prosent innen 2023.

Ramirent har dannet et eget kvinnenettverk for å sette fokus på mangfold og for å jobbe med å øke kvinneandelen i selskapet som opererer i en mannsdominert bransje. Målet var å øke kvinneandelen til 10 prosent innen utgangen av 2020, og målet ble nådd allerede før fjoråret var omme. 

– Vi er strålende fornøyd med at vi har nådd det første målet, men vi kan ikke gi oss der. Nå er målet 15 prosent innen 2023, sier Dortea Gjervik som er administrasjons- og økonomidirektør i Ramirent og leder av kvinnenettverket, i en pressemelding.

Ett av hovedmålene med nettverket var å sikre at kvinnelige ansatte i Ramirent trives og gi de samme utviklingsmuligheter som menn.

– Gjennom nettverket har vi økt bevisstheten om viktigheten av mangfold i hele selskapet, påpeker Gjervik som opplyser at de nylig ansatte konsernets andre kvinnelige kundesenter-leder.

Den nye kundesenter-lederen er May Britt Torsnes fra Høyanger som tok over Ramirent i Førde med ansvar også for Sandane og Sogndal. 

– Jeg har bakgrunn fra landbasert industri som jo er  forholdsvis mannsdominert, så jeg visste jo hva jeg gikk til når jeg begynte i utleiebransjen, forklarer 53-åringen som samtidig ble  veldig positivt overrasket over hvor sterk fokus det er på nettopp denne utfordringen i Ramirent.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår