LAB Entreprenør bygger Hardangerbadet

 
LAB Entreprenør bygger HardangerbadetByggingen av Hardangerbadet starter opp nå i mai 2018 og forventes å kunne åpne for publikum i desember 2019.
Det blir konkurranse-, terapi-, familie- og opplevelsesbasseng når LAB Entreprenør AS bygger Hardangerbadet.

LAB Entreprenør AS har inngått avtale med Hardangerbadet Eigedom AS og Kvammabadet KF om bygging av Hardangerbadet.

Hardangerbadet AS og LAB Entreprenør AS, et selskap i AF Gruppen, har utviklet prosjektet over lengre tid. Hardangerbadet er et kombinasjonsbygg som inneholder areal som konkurranse- og terapibasseng, privatdrevet familie- og opplevelsesbasseng, legekontor og andre helserelaterte aktiviteter. Bygget vil også få apotek og visningssenter for sjømatproduksjon.

Hardangerbadet er planlagt som en totalentreprise og har en kontraktssum på MNOK 166 ekskl. mva. Oppstart er primo mai 2018 med forventet åpning medio desember 2019.

- Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte prosjektet. LAB har i lang tid samarbeidet med de lokale aktørene bak Hardangerbadet og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår