Lær om smittevern og inneklima

 
Lær om smittevern og inneklimaBildet: Bli oppdatert på grønn drift på frokostmøte 29. oktober. Illustrasjonsbilde: Skipet. Foto: Mir, Paal Kahrs arkitekt og Holon.
Når Grønn Byggallianse inviterer til Årets grønne driftskonferanse 2020 i smittevernvennlig format – kort og digitalt – loves et tettpakket og tidsaktuelt program.

Frokostmøtet finner sted den 29. oktober. Det er gratis, online og passer både for den som jobber som drifter, driftsleder, teknisk sjef eller forvaltning.

– Frokostmøtet er spekket med relevante og praktiske råd for deg som forvalter og drifter bygg, sier rådgiver for drift i Grønn Byggallianse Kjell Petter Småge, i en pressemelding.

Han er særlig glad for at Folkehelseinstituttet (FHI) tar seg tid til å dele erfaringer og anbefalinger om smittevern og inneklima på frokostmøtet.

– FHI vil dele sine erfaringer og anbefalinger om smittevern og inneklima i lys av koronapandemien, som de vil dele med oss på frokostmøtet. At de tar seg tid til oss i pandemien viser hvor viktig det er å med god og bred kompetanse om ulike sider ved grønn drift både hos forvalter, driftsleder og drifterne, sier Småge.

– Grønn drift handler om å drifte godt for både lommeboka, miljøet og helsa, legger han til.

God kompetanse om og verktøy for å jobbe systematisk med grønn drift, er en rød tråd i det brede programmet. Du får blant annet høre fra:

• Folkehelseinstituttet om smittevern og inneklima under korona-pandemien

• Energy Control om hvordan smart teknologi kan gjøre eksisterende bygg mer bærekraftige

• Høegh Eiendom om å jobbe systematisk og kontinuerlig med grønn drift

• Grønn Byggallianse med siste nytt om ny BREEAM In-Use-versjon og hvordan du kan tilegne deg mer praktisk kunnskap om grønn drift

• Hvem som er Årets grønne driftsteam 2020

• Hvor mange energityver vi fanget under Fang Energityven 2020

Meld deg på her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår