Lær om vannbehandling i lukkede energianlegg

 
Lær om vannbehandling i lukkede energianleggBildet: Van Ha Doan har over 20 års praktisk arbeidserfaring innen vannbehandling, og vil gjennom kurset gi deg innføring i viktigheten av god vannkvalitet av lukkede væskebårne varmeanlegg, kjøleanlegg og brønnparker.
Kompaskolen holder et nytt introduksjonskurs / webinar om vannbehandling i lukkede energianlegg, den 25. november .

- Vår erfaring er at økt kompetanse hos lokalt driftspersonell og servicepersonell er nøkkelen for bedre og sikrere drift, samt driftsbesparelser f.eks. i form av energibesparelser. Vi holder derfor innføringskurs, hvor målgruppen er driftspersonell og driftsledere, rørleggere og servicepersonell. Kursene er også relevant for byggeiere, prosjektledere og forvaltere, skriver Kompa AS i sin kursoversikt.

Webinaret blir arrangert 25. november 2020, Kl. 12.00-15.00

Kursholder: Cand. Scient kjemi, Van Ha Doan.

Van Ha Doan har over 20 års praktisk arbeidserfaring innen vannbehandling, og vil gjennom kurset gi deg innføring i viktigheten av god vannkvalitet av lukkede væskebårne varmeanlegg, kjøleanlegg og brønnparker. 

Det er muligheter for å stille spørsmål underveis.

Les mer og meld deg på her 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår