Landskapsarkitekt

 
Landskapsarkitekt
Søknadsfrist: 31.01.22
Sted: Haugesund - Infrastructure
Tittel: Landskapsarkitekt

 

Vil du være med å finne bærekraftige og grønne løsninger på hvordan vi bygger våre byer, bygder og infrastruktur? Hvordan kan vi designe landskap som er med på å redusere klimagassutslippene og konsekvensene av klimaendringen?

VELKOMMEN TIL AVDELING FOR AREAL OG SAMFERDSEL

Som vår nye landskapsarkitekt/landskapsingeniør blir du en del av Areal & Samferdsel Kyst som består av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner langs hele Kysten fra Sørlandet til Nord-Norge. Vi arbeider også tett med vår avdeling for arealplanlegging og landskapsarkitektur i Oslo og omegn.


Vi har et godt arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere! Vi jobber i et stort fagmiljø på tvers av seksjon og avdelinger og jobber med prosjekter i hele Norge. Til sammen utgjør vi et inkluderende, sosialt og et sterkt fagmiljø.

COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens bærekraftig by- og regionutvikling. Her kan du samarbeide med samfunnsplanleggere, vann-, vei- og andre ingeniører, økonomer, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere om å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum.

For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Du vil rapportere til seksjonsleder Hjørdis Hausken. Dine hovedoppgaver vil være detaljprosjektering, faglig ansvar og disiplinledelse.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Konseptutvikling, skisse- og forprosjekt, detaljprosjektering og byggeoppfølging.
 • Fagansvar og prosjektlederansvar
 • Utvikling av blant annet bolig- og hyttefelt, næringsarealer, institusjonsbygg, samferdselsanlegg, idrett- og parkanlegg, nærmiljøanlegg, knutepunkt, mm.
 • 3D-modellering og visualisering
 • BREEAM
 • BIM-prosjektering
 • Beplantningsplaner og skjøtselsplaner
 • Markeds- og tilbudsarbeid

 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes og trives i denne stillingen har du egen drivkraft og engasjement, du har et ønske om å være med å skape en mer bærekraftig framtid, du er trent i kreative prosesser, med utforskning, prøving og feiling, kan jobbe selvstendig og i team, med faglig tyngde og det faller deg naturlig å bidra til et godt sosialt og faglig miljø!

Vi søker deg som har: 

 • Utdannelse som landskapsarkitekt,landskapsingeniør eller tilsvarende
 • Relevant arbeidserfaring innen landskapsarkitektur med tverrfaglige prosjekter, gjerne fra rådgivende virksomhet
 • Erfaring med bruk av prosjekteringsverktøy som AutoCAD, Civil 3D og Revit
 • Driv til å skape muligheter, engasjement i marked- og tilbudsarbeid 
 • Erfaring med BIM-prosjektering er en fordel, men ikke et krav 
 • God forretningsforståelse
 • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med seksjonsleder, Hjørdis Hausken på tel. +47 924 10 516

SLIK SØKER DU

Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninge

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår