Landskapsarktitekt Drammen og Hønefoss og Oslo

 
Landskapsarktitekt Drammen og Hønefoss og Oslo
Vil du være med å sette ditt fotavtrykk på et viktig satsningsområde innen landskapsarkitektur? Er du kreativ og nysgjerrig - og interessert i å styrke vår kompetanse og ta del i vårt spennende fagmiljø? Da kan dette være det neste steget i din karriere!

Søknadsfrist: 24 January 2021 - Norway - Sted: Hønefoss/Oslo/Drammen - General

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON!

Som vår nye landskapsarkitekt/landskapsingeniør blir du en del av avdeling for arealplanlegging og landskapsarkitektur som består av over 80 medarbeidere fordelt på fem kontorer nasjonalt. COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens bærekraftig by- og regionalutvikling. Her samarbeider samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere om å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum.

Vi er i dag 13 engasjerte personer i seksjon "Areal og Landskap", som består av landskapsarkitekter, arealplanleggere/byplanleggere og GIS-spesialist. Vi har et godt arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere! Vi jobber i et stort fagmiljø på tvers av seksjon og avdelinger og er del av et inkluderende og sosialt miljø. På Drammenskontoret sitter også ingeniører innen bygg/konstruksjon, elektro og VVS. Til sammen utgjør vi et sosialt og sterkt fagmiljø.

I vår seksjon supplerer vi hverandre godt, etterstreber alltid å jobbe flere sammen i prosjekt og miljøet vårt preges av høyt faglig engasjement. Vi har store og små oppdrag for private og offentlige byggherrer, og jobber i alle faser i prosjekt, fra konsept- og skissestadiet til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggstiden.

FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

Som landskapsarkitekt/-ingeniør hos oss vil du arbeide med landskapsutforming/-prosjektering i både urbane og rurale strøk, og du vil arbeide tett sammen med andre rådgivende ingeniører innen vann og miljø, arealplanlegging og bygg/konstruksjoner. Vi jobber i både store og små-mellomstore prosjekter.

Vi søker etter deg som har lyst å ta del i oppbyggingen av et lokalt og regionalt fagmiljø. Du vil få lederansvar i egne prosjekter, og oppleve å ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende og varierte tverrfaglige arbeidsoppgaver i et selskap i vekst. Videre vil du ha sterk påvirkningskraft på egen kompetanseutvikling og ønsket karrierevei.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Konseptutvikling, skisse- og forprosjekt, detaljprosjektering og byggoppfølging.
 • Fagansvar og prosjektlederansvar
 • Utvikling av blant annet bolig- og hyttefelt, næringsarealer, institusjonsbygg, samferdselsanlegg, idrett- og parkanlegg, nærmiljøanlegg, knutepunkt, mm.
 • 3D-modellering og visualisering
 • BREEAM
 • BIM-prosjektering
 • Beplantningsplaner og skjøtselsplaner
 • Markeds- og tilbudsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes og trives i denne stillingen mener vi du er utpreget kreativ og engasjert, kan jobbe selvstendig og i team, med faglig tyngde og det faller deg naturlig å bidra til et godt sosialt og faglig miljø! Du har kunden i fokus har et kommersielt fokus.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Du har gjerne en utdannelse som landskapsarkitekt eller landskapsingeniør
 • Arbeidserfaring vektlegges, men yngre og mer uerfarne søkere oppfordres til å søke.
 • Du har relevant arbeidserfaring innen landskapsarkitektur med tverrfaglige prosjekter, gjerne fra rådgivende virksomhet 
 • Erfaring med bruk av prosjekteringsverktøy som AutoCAD og Civil 3D
 • Har erfaring med BIM-prosjektering
 • God forretningsforståelse 
 • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Yuri Sangueza, Seksjonsleder på tlf. +47 452 11 293

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår