Lanserer 10 års tetthetsgaranti nasjonalt

 
Lanserer 10 års tetthetsgaranti nasjonaltBildet: Fagsjef i Bademiljø, Olav Råken, ser frem til å lansere 10 års garantien nasjonalt
I november vil Bademiljø som første kjede i Norge gå på luften nasjonalt med 10 års tetthetsgaranti på bad bygget fra bunn av.

Gjennom garantien ønsker Bademiljø å styrke sin posisjon innen totalrehabilitering av bad og ta eierskap til bad som bygges fra A-Å i hele Norge.

-10 års garanti tett bad har vært et viktig satsningsområde i Bademiljø lenge og vi er nå kjempestolte over å lansere garantien over hele landet, sier Fagsjef i Bademiljø, Olav Råken, i en pressemelding.

Servicekontoret i Bademiljø har gjennom hele 2020 jobbet med å implementere garantien hos bedriftene og merker stort engasjement rundt dette.

- Mange av våre bedrifter har tilbudt garantien i flere år allerede og gleder seg nå stort til at dette vil markedsføres på kjedenivå. Flere bedrifter har også kommet godt i gang og har i år bygget sine første garantibad, forteller Råken.

Gunge VVS i Tromsø er en av bedriftene som nylig er i gang med å bygge garantibad. Daglig leder Svenn Gunge forteller at de allerede merker effektene av å kunne tilby dette til kunder som ønsker en totalrehabilitering:

- Vi er veldig fornøyd med garantiløsningen og det å kunne tilby 10 års tetthetsgaranti til våre kunder. Garantien gir oss et nyttig konkurransefortrinn og er en viktig bidragsyter til å løfte vår bedrift som aktør i Tromsø, sier Gunge.

En bedrift som lang erfaring med å levere garantibad er Bademiljø Werner Barth i Sandefjord. Daglig leder, Werner Barth, mener at garantien kan føre til at flere velger dem når de skal pusse opp.

– For mange av våre kunder er dette et veldig viktig punkt når de velger bedrift. Garantien gir kunden en ekstra trygghet og ikke minst underbygger den vår fagkompetanse på en veldig god måte, forteller Barth.

Kjedeleder Erlend Berg støtter opp under at garantien er en viktig lansering for Bademiljø – for kunden og ikke minst for bedriftene. 

- I Bademiljø er vi opptatt av seriøsitet i alle ledd. Vi ser heldigvis at våre kunder også er det. Bademiljø er så mye mer enn produkter og flotte detaljer på badet, det er fagkunnskap og rørleggere som realiserer drømmebadet ditt. Det å nå kunne tilby en slik garanti til hele Norge gjør meg både stolt og ydmyk. Med 850 rørleggere skal vi fortsette å sette standarden i bransjen og ikke minst fortsette å levere badene våre kunder drømmer om, sier Berg.

 I følge kjeden er en viktig grunn til å tilby 10 års tetthetsgaranti lovnaden om at badet holder tett, og at det garanteres at badet blir rettet opp hvis det mot formodning skulle oppstå en lekkasje i tettesjiktet. Men minst like viktig er det å sikre at kunden får riktig dokumentasjon på de arbeidene som er utført.

- Det er en kjent sak at flere og flere forbrukere er opptatt av å få bygget badene sine forskriftsmessig og med riktig dokumentasjon. Dokumentasjon har alltid vært viktig, men nå som ny avhendingslov sannsynligvis trer i kraft i løpet av 2021 blir god dokumentasjon viktigere enn noen gang ved kjøp og salg av bolig. Derfor er det ekstra viktig at vi kan levere på dette uansett hvor i landet man bor, sier Råken.

Kjeden har i mange år hatt en avtale med Boligmappa som gjør at all dokumentasjon blir enkelt tilgjengelig for kunden. Dokumentasjon som lastes opp i Boligmappa blir tilgjengelig digitalt og følger boligen, også ved eventuelt salg.

- Tilstanden på bad og våtrom kan ofte være en gjenstand for usikkerhet ved kjøp av bolig. Om man som selger kan vise til dokumentasjon på at det er flere års garanti igjen for «tett bad» gir dette kjøperen en ekstra trygghet. For mange boligkjøpere kan en slik trygghet være tungen på vektskålen og dermed øke verdien på boligen, avslutter Olav Råken.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår