Lanserer BORA X Pure

 
Lanserer BORA X PureBildet: BORA X Pure har allerede, før lanseringen, vunnet prestisjefulle awards for både design og funksjon.
BORA utvikler stadig nye produkter innen av benkeventilasjon, og slipper i år nyheten BORA X Pure.

- Lenge har vi sett at tradisjonelle kjøkkenhetter er på vei ut. Folk foretrekker åpne kjøkken uten overskap og uten forstyrrende elementer som ruvende og bråkete kjøkkenvifter. BORA benkeventilasjon er ventilator og koketopp i ett. Ventilatoren er diskret og plan med koketoppen og tar unna matlukt, fett og varme mye mer effektivt enn en tak- eller vegghengt ventilator, sier Anne Hamar, markedssjef i Morten Engebretsen AS i en pressemelding.

- BORA er støysvak, enkel å rengjøre og alle løse deler vaskes i oppvaskmaskinen. Siden starten i 2007 har BORA hele tiden ligget foran i utvikling av denne type kjøkkenventilasjon. I 2020 innehar BORA over 60 patenter på luftstrømmer og ventilasjon. Nyheten BORA X Pure har et minimalistisk design og ventilatorristen har et tre-dimensjonalt og geometrisk design, som har generert mye positiv omtale i Europa, mener Hamar.

- X Pure er kompakt og bygger mindre enn 20 cm under benken slik at du har maksimal plass i benkeskapet. Betjeningen er like responsivt og intuitivt som en smart-telefon. BORA X Pure innehar miljøvennlige energiklass A+, bro-bare kokesoner, og kan både ses og prøves ut på Engebretsens BORA-showroom på Skøyen i Oslo. Leveranse til sluttkunder i Skandinavia vil skje fra juni, sier Anne Hamar avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår