Lanserer Bosch Tronic Heat 3500

 
Lanserer Bosch Tronic Heat 3500
Nye Bosch Tronic Heat veggmonterte elektrokjeler er produsert for å varme opp eneboliger, leiligheter og fritidshus med sitt effektområde på 4, 6 og 9 kW.

Samtidig er det mulig å bruke dem som reservekilde for biomassekjeler eller varmepumper. Alle Bosch elektrokjeler produseres i Krnov i Tsjekkia.

- Bosch Tronic Heat inneholder smart elektronikk, med selvdiagnose og intelligente funksjoner som Adaptiv Control for hele varmeanlegget. Det oversiktlige kontrollpanelet med knapper og et grafisk display er brukervennlig og gjør alle innstillinger enkle, heter det i en pressemelding fra Bosch.

Bosch Tronic Heat apparatene er lette og kompakte. Dette gjør installasjon og fremtidig vedlikehold til en enkel oppgave. Ved å fjerne et par skruer, blir alle viktige komponenter lett tilgjengelig fra forsiden.

- Eleltrokjelen er en enkel og rimelig investering vekk fra oljen. Hvis man på et senere tidspunkt ønsker å installere en varmepumpe eller biomassekjele kan den allerede installerte Bosch Tronic Heat 3500 brukes som reservekilde til oppvarming, skriver Bosch avslutningsvis i pressemedlingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår