Lanserer Conti+ Conprimus Dusjpanel

 
Lanserer Conti+ Conprimus DusjpanelBildet: Conti+ Conprimus Dusjpanel er designet med et innovativt blandeventil ved dusjhodet som forhindrer dannelse av stillestående vannsøyler.
Froster AS introduserer Conti+ Conprimus Dusjpanel. - Dette er en innovativ og avansert løsning som setter en ny standard for dusjopplevelsen i det norske markedet, mener Artur Burdek, salgsingeniør VVS, i Froster AS.

- Med den unike termostaten Thermostat-E og integrert temperaturføler, tar Conti+ Conprimus sikkerhet og komfort til et helt nytt nivå. Tradisjonelle dusjløsninger kan ofte skape stillestående vannsøyler, som kan føre til opphopning av bakterier og urenheter. Conti+ Conprimus Dusjpanel er designet med et innovativt blandeventil ved dusjhodet som forhindrer dannelse av stillestående vannsøyler, noe som gir en mer hygienisk dusjopplevelse, sier Burdek i en pressemelding.

Thermostat-E:

- Conti+ Conprimus Dusjpanel er utstyrt med den avanserte termostaten Thermostat-E, som gir brukerne full kontroll over vanntemperaturen. Denne elektroniske termostaten sikrer en jevn og presis temperaturjustering, slik at du alltid kan nyte en behagelig dusjopplevelse uten ubehagelige temperaturvariasjoner, understreker Burdek.

LED-lys temperatur indikasjon

Conti+ E-control er en avansert betjeningsenhet utstyrt med rød, fiolett og blå LED-fargespekter, som intuitivt viser det valgte temperaturområdet. Med enkel berøring gir den full kontroll over dusjpanelets funksjoner, slik at du kan tilpasse dusjopplevelsen etter dine preferanser for maksimal komfort og nytelse.

Bildet: Den elektroniske betjeningsenheten E-control bruker det røde, fiolett og blå LED-fargespekteret for å indikere valgt temperaturområde for brukeren.

Integrert temperaturføler - Skåldingssikkerhet:

Dusjpanelet er utstyrt med en integrert temperaturføler, som aktivt overvåker vanntemperaturen i sanntid. Dette hjelper til med å forhindre skålding og gir ekstra trygghet, spesielt for familier med små barn eller eldre.

Slank design - Kun 4 cm dybde:

Conti+ Conprimus Dusjpanel har et slankt og elegant design med kun 4 cm dybde. Denne slanke profilen gir en moderne estetikk og gjør det enkelt å integrere dusjpanelet i ethvert baderom, uansett størrelse eller stil.

Bildet: Med en dybde på bare fire centimeter er panelet, som er i rustfritt stål, betydelig slankere enn sammenlignbare produkter.

Integrert med CNX og Service App - Avansert styring og desinfisering:

Conti+ Conprimus Dusjpanel er kompatibel med Conti+ CNX-styringssystemet som kan brukes til å kontrollere opptil 150 dusjer, servant- og urinalarmaturer. Dette gir brukerne enestående funksjonalitet og kontroll. Med CNX kan du planlegge termisk desinfisering ved opptil 80 grader, enten til faste tidspunkter eller etter behov. CNX muliggjør også generering av utskriftbare rapporter for å overvåke og opprettholde optimal hygiene.

Enkel styring via PC, nettbrett eller telefon:

Med Conti+ Conprimus Dusjpanel kan du enkelt styre og tilpasse innstillingene via en PC, nettbrett eller telefon. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å tilpasse dusjopplevelsen etter dine preferanser.

Bildet: CONTI+ CONPRIMUS dusjpaneler er nå tilgjengelig i alle RAL-farger.

 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår