Lanserer elektriske Maxus varebil

 
Lanserer elektriske Maxus varebilBildet: Maxus EV80
Importøren RSA er nå godt i gang med lanseringen av nye Maxus elektrisk varebil i Norge.

Modellen Maxus EV80 er først ut og kan leveres i følgende versjoner:
- 10,2m3
- 11,5m3
- Chassis løsninger med plan eller andre påbygg
- 9 seter personbil

- Modellen har klasseledende rekkevidde med realistisk rekkevidde inntil 200 km, noe som dekker de fleste brukere sitt dagsbehov. En typisk varebilkunde som kjører 20.000 km per år, den mest solgte årlige kjørelengden, har et km forbruk per dag på 87 km (230 arbeidsdager). Batteriet som gir den gode rekkevidden er på hele 56Kw/t. Nyttelasten er også klasseledende med opptil 980 kg, sier Espen Kristoffersen, merkeansvarlig MAXUS RSA, i en pressemelding.

- Modellen er i salg nå fra et forhandlerapparat som dekker alle de store byene i Norge og det er allerede en rekke kunder som har bestilt bilen og som også har den i drift. Posten Norge har hatt biler på test over noe tid nå og er veldig fornøyd med hva bilen leverer i forhold til rekkevidde, praktisk bruk og ikke minst totaløkonomi, sier Kristoffersen.

- Lavere drivstoff kostnader, generelle driftskostnader, besparelser på bompenger og parkering bidrar til å gjøre Maxus EV80 på totaløkonomi mer fordelaktig enn tilsvarende størrelse Diesel kassebil. I tillegg kommer ikke kvantifiserbare elementer som tilgjengelighet til parkering og gater som ikke tillater transport av varer med fossile biler, sier Kristoffersen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår