Lanserer FLIR E8 Pro

 
Lanserer FLIR E8 ProBildet: FLIR E8 Pro
PRODUKTNYHET: FLIR og Elma Instruments AS lanserer det nye termografikamera FLIR E8 Pro. Kameraet er en videreutvikling av bestselgeren E8-XT, og byr på nye smarte funksjoner.

FLIR E8 Pro er utstyrt med en termisk detektor på 320x240 pixel, visuelt kamera og MSX-funksjonen for bildeforbedring, som gjør det mulig for brukeren å lage profesjonelle termografirapporter.

Pek-og-skyt er grunnideen i FLIR E8 Pro, kameraet har fast fokus og er helautomatisk, det er ingen vanskelige innstillinger. Pek kameraet mot objektet, trykk på utløserknappen og bildene lagres i minnet. JPEG-filen inneholder alle temperaturdata for påfølgende analyse og rapportgenerering i FLIRs Thermal Studio-programvare, som kan lastes ned gratis på norsk.
   
Som et alternativ til å bruke menyknappene har E8 Pro en 3,5" berøringsskjerm, og en ny smart funksjon som FLIR kaller "1-Touch Level/Span" Hvis du ønsker å stille inn kameraet etter et spesifikt objekt i bilde, trykk bare på objektet på skjermen og kameraet stiller automatisk nivå og spenn i henhold til objektet, det er supersmart og sparer tid. Berøringsskjermen brukes også til å lage tekstnotater på de enkelte bildene, noe som gjør det mye enklere når du skal lage en rapport om den utførte termografioppgaven etterpå.

FLIR E8 Pro har innebygd støtte for FLIR Ignite™, en gratis skyløsning som tillater trådløs opplasting av bilder fra termokameraet til skyen, hvor bilder enkelt kan redigeres, organiseres, lagres og deles.

FLIR E8 Pro passer for håndverkeren, installatøren og teknikeren som ønsker å bruke termografi i forbindelse med montering, reparasjon og feilsøking på f.eks. varmesystem, elektriske tavler, gulvvarme, vannlekkasje, sjekk av isolasjon, kuldebroer og andre temperaturrelaterte problemer.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår