Lanserer GROHE Everstream

 
Lanserer GROHE Everstream
GROHE avduker nå sin nye dusj, GROHE Everstream, som resirkulerer vannet. Dusjen fremmer effektivt vannbruk og reduserer vannforbruket med opptil 75 prosent.

Den nye GROHE Everstream er designet for å bruke så lite vann som mulig – og mye mindre energi. Med det nye dusjsystemet reduseres vannforbruket med opptil 75 % og energiforbruket med opptil 66 % for en 10-minutters dusj. Dermed kan en familie på fire spare nesten 10 000 kr i året [1].

- Fjorårets sommer var en av de tørreste som noensinne har blitt registrert i Europa. Vannmangel påvirker oss alle, og det er vårt ansvar som leverandør av vannteknologi å tilby løsninger som gir forbrukerne muligheten til å gjøre en forskjell. Implementeringen av den nye vannbesparende teknologien i GROHE-porteføljen løfter tilbudet vårt til et nytt nivå og er en milepæl for hele organisasjonen, sier Jonas Brennwald, Leader, LIXIL EMENA.

Sånn fungerer det

GROHE Everstream er et godt eksempel på hvordan vi kan påvirke jorden og dens ressurser hjemmefra på en aktiv og positiv måte. Dusjprosessen inndeles i tre deler slik at du kan nyte opplevelsen og samtidig begrense sløsing:

Først starter du dusjen med friskt vann, akkurat som en vanlig dusj. Når du er ferdig med sjampoen eller såpen, kan du bytte tilstand: Vannet som deretter samles i avløpet, pumpes inn i et kretsløp som bevarer den ønskede temperaturen og behandler vannet hygienisk.
Etter bruk blir dusjen renset og klargjort til neste bruker.

Før dusjsystemet blir tilgjengelig for kunder fra våren 2024, blir det nå testet, og et opplæringsprogram for installatører forventes å starte høsten 2023.

[1] Basert på 300 10-minutters dusjer pr. person pr. år, avhengig av individuelle dusjvaner

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår