Lanserer Honeywell Lyric

 
Lanserer Honeywell LyricBildet: Vannlekkasje- og frostdetektoren Lyric W1 gir deg beskjed ved vannlekkasje eller ved fare for vannlekkasje på grunn av lav temperatur.
Lyric er en ny produktserie med smarte Wi-Fi produkter fra Honeywell. De første produktene er på vei ut i markedet i disse dager og flere spennende produkter lanseres fortløpende.

- Alle produktene styres enkelt via mobilappen Honeywell Lyric, skriver Honeywell i en pressemelding.

Vannlekkasje- og frostdetektoren Lyric W1 gir deg beskjed ved vannlekkasje eller ved fare for vannlekkasje på grunn av lav temperatur. Detektoren føler også relativ fuktighet. Enheten kan plasseres hvor som helst i huset. Den kan også brukes til å overvåke temperatur og relativ fuktighet på kritiske steder i boligen.

Detektoren er batteridrevet og leveres med 1,2 meter følerkabel, men den kan forlenges med inntil 125 ekstra kabler slik at total lengde på følerkabelen blir 150 meter! Temperatur og fuktighet logges hver time og vises i mobilappen i en trendlogg for de siste 30 døgn. Lyric W1 kan også integreres mot IFTTT.

Overvåkningskameraene Lyric C1 og Lyric C2 tar opp hendelser basert på bevegelse og lyd. For eksempel fanger kameraet opp lyd fra brannvarsler og melder fra at denne er utløst, eller barnegråt. Dette er en sikkerhet, da kamerat faktisk melder fra om hvilken lyd som er detektert.
HD-kameraene har 2-veis kommunikasjon slik at man kan kommunisere mellom kamera og mobilen.

Videoklippene lagres gratis i Honeywells nettsky i 24 timer, men også i det medfølgende SD-kortet i kameraet. Begge modellene har Geofence-kontroll, så når sistemann i familien går ut av huset vil dette bli registrert automatisk av smarttelefonen og kameraet vil via mobilappen få beskjed om å aktiveres. Førstemann i familien som kommer hjem vil igjen trigge systemet slik at kameraet deaktiveres.

Smarttermostatene Lyric T6 og Lyric T6R har tradisjonelt tidsprogram for nattsenking av temperaturen, men også Geofence-kontroll. Så når sistemann i familien går ut av huset vil smarttelefonen automatisk registrere detet og termostaten vil via mobilappen få beskjed om å sette temperaturen i huset i sparemodus. Førstemann i familien som kommer hjem vil igjen trigge systemet slik at termostaten igjen går i komfortmodus. Lyric T6 kan også integreres mot Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo & Alexa og IFTTT, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår