Lanserer mobil arbeidsstasjon

 
Lanserer mobil arbeidsstasjonBildet: WorkMo består av bærbare enheter til oppbevaring av verktøy og materialer.
Sortimo har utviklet WorkMo, som består av bærbare enheter. Disse kan enkelt samles eller demonteres, transporteres og utvides til en verkstedsvogn, en arbeidsbenk eller til en komplett arbeidsstasjon.

- WorkMo forener et transportsystem, verkstedsinnredning, verkstedsvogn og arbeidsstasjon i en og samme løsning. På den måten kan du sammensette systemet som du har bruk for, forteller Country Manager i Sortimo Norge, Ole-Andreas Pettersen i en pressemelding.

WorkMo består av bærbare enheter til oppbevaring av verktøy og materialer. Disse kan du kombinere og sammensette etter hvilke behov du har den pågjeldende arbeidsdagen. Du velger derfor selv hvordan du vil sammensette WorkMo-stasjonen din, om det er med skuffer, oppbevaringshyller, BOXXer og/eller koffertuttrekk. I kombinasjon med tilbehøret kan stasjonen utvides. For eksempel med multistikkontakt, arbeidsbenk og spennesystem. Dermed blir det omdannet til en funksjonell arbeidsplass, som du kan tilpasse etter behov. 

En arbeidsdag med WorkMo kan for eksempel se slik ut: Fyll opp WorkMo-moduler hjemmefra, less inn i varebilen og så er du klar til å kjøre. Ved ankomst hos kunden din lesser du av WorkMo-modulene og setter dem på en tralle. Så kan du enkelt rulle arbeidsstasjonen frem og tilbake mellom varebilen og arbeidsstedet.

- Felles for hele systemet er at det forsvarlig oppbevarer utstyret og materialene dine, og i tillegg så kan lasten sikres med Sortimos lastesikringssystem ProSafe, heter det avslutningsvis i pressemeldingen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår