Lanserer MyGrundfos

 
Lanserer MyGrundfosBildet: Jon Øyvind Bendiksen, Operations Manager hos Grundfos
De siste årene har Grundfos Norge gjort flere viktige tiltak for å øke tilgjengeligheten overfor kundene. Neste steg nå er MyGrundfos - et selvbetjeningsverktøy utviklet for å forenkle arbeidshverdagen.

- Vi har sett et behov hos kundene for en enda raskere vei inn til teknisk dokumentasjon for enkelte av produktene våre. Spesielt i forbindelse med oppkobling, feilsøking, montering og igangkjøring. Med MyGrundfos kan man foreta hurtigsøk og bli mer effektiv i arbeidet med Grundfos' produkter og tjenester. Her finnes informasjonen man ofte trenger, bare ved hjelp av noen få klikk. Et godt argument for å bruke MyGrundfos er tilgjengeligheten, du får svar på dine spørsmål også utenfor arbeidstid, sier Jon Øyvind Bendiksen, Operations Manager hos Grundfos i en pressemelding.

- Kundene ønsker i dag i større grad og sjekke løsninger og finne informasjon når de er ute i felt. Det betyr at vi som selskap må tilrettelegge våre informasjonssystemer for kundene. MyGrundfos, Extranet, Teknisk selvhjelp og Grundfos Product Center er derfor viktige digitale verktøy for å supportere våre kunder til en enklere og mer effektiv hverdag, sier Bendiksen.

På MyGrundfos finner du:

 Produkttilgjengelighet
 Listepriser
 Ordrestatus
 Reservedelskit
 Utskiftningspumper
 Tilbud
 Leveringsinformasjon

- Hvis du trenger enda mer detaljert info, så vil du bli guidet fra MyGrundfos inn i vårt Grundfos Product Center. I tillegg har vi fått en Chat funksjon i MyGrundfos, så hvis du har noen spørsmål underveis, står vi parat til svare deg direkte, sier  Jon Øyvind Bendiksen avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår