Lanserer MyGrundfos

 
Lanserer MyGrundfosBildet: Jon Øyvind Bendiksen, Operations Manager hos Grundfos
De siste årene har Grundfos Norge gjort flere viktige tiltak for å øke tilgjengeligheten overfor kundene. Neste steg nå er MyGrundfos - et selvbetjeningsverktøy utviklet for å forenkle arbeidshverdagen.

- Vi har sett et behov hos kundene for en enda raskere vei inn til teknisk dokumentasjon for enkelte av produktene våre. Spesielt i forbindelse med oppkobling, feilsøking, montering og igangkjøring. Med MyGrundfos kan man foreta hurtigsøk og bli mer effektiv i arbeidet med Grundfos' produkter og tjenester. Her finnes informasjonen man ofte trenger, bare ved hjelp av noen få klikk. Et godt argument for å bruke MyGrundfos er tilgjengeligheten, du får svar på dine spørsmål også utenfor arbeidstid, sier Jon Øyvind Bendiksen, Operations Manager hos Grundfos i en pressemelding.

- Kundene ønsker i dag i større grad og sjekke løsninger og finne informasjon når de er ute i felt. Det betyr at vi som selskap må tilrettelegge våre informasjonssystemer for kundene. MyGrundfos, Extranet, Teknisk selvhjelp og Grundfos Product Center er derfor viktige digitale verktøy for å supportere våre kunder til en enklere og mer effektiv hverdag, sier Bendiksen.

På MyGrundfos finner du:

 Produkttilgjengelighet
 Listepriser
 Ordrestatus
 Reservedelskit
 Utskiftningspumper
 Tilbud
 Leveringsinformasjon

- Hvis du trenger enda mer detaljert info, så vil du bli guidet fra MyGrundfos inn i vårt Grundfos Product Center. I tillegg har vi fått en Chat funksjon i MyGrundfos, så hvis du har noen spørsmål underveis, står vi parat til svare deg direkte, sier  Jon Øyvind Bendiksen avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår