Lanserer neste generasjon åpne IoT plattform

 
Lanserer neste generasjon åpne IoT plattformIllustrasjonsbilde: Shutterstock
Schneider Electric lanserer nå neste generasjon av EcoStruxure Building OperationTM, den første, 100 prosent åpne innovasjonsplattformen for alle typer bygg.

EcoStruxure Buildings åpne nettverksarkitektur muliggjør rask tilkobling av alle typer komponenter og IoT-enheter, samt raskere igangkjøring og endringer. Systemet sørger i tillegg for sømløs integrasjon mellom byggautomasjonssystemer, tekniske anlegg og tredjepartssystemer og enheter.

- Den åpne plattformen gjør det mulig å samle og dele informasjon. Dette gir mulighet for helt nye og innovative applikasjoner og tjenester. Plattformen omfatter blant annet analyse- og diagnoseverktøy for bedre innsikt og beslutninger, tilstandsbasert vedlikehold, behovsbasert renhold, og optimal drift av bygget, skriver Schneider Electric i en pressemelding.

EcoStruxure Building Operation bidrar til mer attraktive, funksjonelle og effektive bygg, som fører til økt leietaker- og brukertilfredshet. Resultatet er bedre bunnlinje for eiendomsbesittere og forvaltere. EcoStruxure Building er designet for å gi utviklere, systemintegratorer og Schneider Electrics EcoXpert-partnere inntil 30 % raskere og mer effektiv programmering og igangsettelse ved hjelp av:

• SmartConnector, rammeverket for utvikling av nye applikasjoner og tjenester

• Enterprise Central serveren, som gir ti ganger større skalerbarhet, slik at automasjonsanlegget enkelt kan utvides

• Konfigurasjon og igangsettelse ved hjelp av smarttelefon og nettbrett. Nye verktøy for effektiv prosjektering og programmering, som bidrar til raskere utvikling, repeterbarhet og standardisert systemdesign.

Den nye versjonen av EcoStruxure Building inkluderer:

• EcoStruxure Building Advisor- Tjeneste og programvare som automatisk leverer statusrapport og analyser for mer effektiv og behovsbasert vedlikehold av byggets tekniske systemer. Dette gjør at opptil 80 % av alle avvik og vedlikeholdsbehov kan oppdages så snart de oppstår, og uten manuell gjennomgang og tilsyn. Dette bidrar til reduserte vedlikeholds- og energikostnader.

• EcoStruxure Building Operations 2.0 støtter det nyeste innen nettverkssikkerhet, og leverer en skreddersydd brukeropplevelse.Brukerne får tilgang fra nettleseren, Smarttelefonen eller andre mobile enheter til grafer, alarmer, timeplaner, trend-logger og rapporter.

• Smart Connector-rammeverket gjør det mulig for systemintegratorer å bygge nye og innovative applikasjoner og tjenester. Applikasjoner og tjenester som nyttiggjør seg av, og gir merverdi til de enorme mengdene med innsamlet data i EcoStruxure Building plattformen.

• SmartX IP kontrollere og SmartX Sensorer er neste generasjons automatiseringskontrollere og IoT-sensorer som tilkobles EcoStruxure plattformen på en enkel og sømløs måte, for et smartere og mer funksjonelt bygg.

EcoStruxure Building former fremtidens bygg
- Den neste generasjonen EcoStruxure Building er byggets digitale plattform som knytter alle systemer sammen, samler viktig og nødvendig informasjon, og gjør denne informasjonen tilgjengelig. EcoStruxure plattformen er en viktig del i utviklingen av digitale og smarte bygg, som gir merverdi til både kundene og partnerne våre, sier Dag Otterstad, leder for EcoBuilding i Schneider Electric Norge.

- Siden 2011 har første versjon av EcoStruxure Building, med støtte fra over 20.000 systemintegratorer, blitt installert på flere enn 480 000 installasjoner over hele verden, legger han til. Nå kan både eksisterende og nye kunder glede seg over enda bedre og mer innovative løsninger i EcoStruxure 2.0, som ble lansert tidligere i år, avslutter han med. 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår