Lanserer ny chiller-serie

 
Lanserer ny chiller-serie
Panasonic lanserer nå en ny serie med HVAC-systemer som kan skreddersys til individuelle behov. Serien egner seg for hotell, kontorer og andre industri- og næringsbygg.

(Kilde:Panasonic)

I februar annonserte Panasonic et partnerskap med Systemair for å utvikle integrerte og bærekraftige løsninger for kommersiell og privat sektor.

ECOi-W Chiller er den første produktserien selskapene lanserer sammen. Den består av effektive og miljøvennlige varmepumper kalt chillers, som er utstyrt med Systemairs innovative reversible luftkjøleteknologi.

Fleksibelt og pålitelig HVAC-system
Serien kan skreddersys etter individuelle krav og behov. Brukeren kan for eksempel selv velge spesifikasjoner som korrosjonsbeskyttelse, pumpetyper og styring. Denne fleksibiliteten gjør at systemet egner seg godt for hotell, kontorer og industri- og næringsbygg med spesielle spesifikasjoner, begrensninger eller uvanlige krav.

Serien er utviklet for å gi brukeren et pålitelig HVAC-systemet med høy kvalitet og er blant annet utstyrt med avrimingsreduserende varmevekslerdesign, støydempede kompressorer og Bluefin-korrosjonsbeskyttelse. Den er tilgjengelig i forskjellige størrelser og har en varme- og kjølekapasitet fra 20 til 210 kW. I tillegg har serien gjennomsnittlig SEER-verdi på 3,85 og SCOP-verdi på 3,32.

Optimal ytelse
ECOi-W gir optimal oppvarming ved utetemperaturer ned til -17°C og kjøling ved utetemperaturer opp til 50°C.

Med avrimingssystemet bedres COP opptil 15 prosent sammenlignet med standardsystemer. Når en av coilene avrimer, går det andre settet i oppvarmingsmodus. Denne vekslende avrimingssyklusen sikrer stabilt varmt vann selv ved lave temperaturer.

Enkel styring via skyen
ECOi-W-serien er kompatibel med skyen. Det gjør at systemene både er enkle å bruke, styre og vedlikeholde med fjerntilgang. Det forhindrer også nedetid og optimaliserer driftskostnadene. Serien samhandler også sømløst med etablerte Building Management Systems (BMS) og VRF-systemer, noe som gir mer effektiv overvåking, strømlinjeformet rapportering og styring, skriver Panasonic i en melding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår