Lanserer ny generasjon radiatorventil

 
Lanserer ny generasjon radiatorventilMed Eclipse er automatisk vannmengdebegrensning for rask, pålitelig hydronisk innregulering nå tilgjengelig i alle standard ventildimensjoner, og dermed i markedets mest kompakte design.
Eclipse – en helt ny generasjon termostatventiler med automatisk vannmengdebegrensning – ble introdusert av IMI Hydronic Engineering på ISH-messen 2015 i Frankfurt. 

– Ventilinnsats med teknologi for automatisk vannmengdebegrensning (AFC – Automatic Flow Control)
– Tilgjengelig i standard ventildimensjoner og -utførelser
– Markedets minste termostatventil med AFC-teknologi
– Egner seg også for håndkletørkere- og designradiatorer
– Komplett produktserie for enkel, rask, stillegående, pålitelig og automatisk hydronisk innregulering

På grunn betydelig redusert størrelse, er ventilinnsatsene med patentert AFC-teknologi (Automatic Flow Control) nå tilgjengelige også i ventilhus med standard dimensjoner. Dermed kan IMI tilby markedets minste termostatventilhus med automatisk vannmengdebegrensning.  Videre kan AFC-teknologien nå, for første gang, benyttes på radiatorer med integrerte ventiler, da i form av H-ventil med mengdebegrensning. 

Den nye ventilinnsatsens kompakt design har gjort at det eksisterende produktspekteret nå er betydelig utvidet. For første gang tilbyr IMI Hydronic Engineering en komplett produktserie med automatisk vannmengdebegrensning, noe som muliggjør rask, pålitelig hydronisk innregulering i alle torørs radiatorsystemer – enten det gjelder renoveringsprosjekter eller nybygg – uten at det er behov for kompliserte kalkulasjoner og trykktapsberegninger.

Ventilens gjennomstrømning justeres raskt og enkelt ved å dreie på ventilinnsatsen med forinnstillingsnøkkel eller 11 mm fastnøkkel. Mengden kan stilles inn trinnløst i området 10 – 150 l/h, og innstillingen leses enkelt av direkte på ventilen. Når Eclipse er innstilt på ønsket mengde vil den opprettholde denne for alle differansetrykk fra 15 til 60 kPa. I systemer hvor trykket kan stige til over 60 kPa, kan differansetrykkregulatorer (STAP) benyttes i kombinasjon med Eclipse.

- Eclipse ventiler er testet og sertifisert i samsvar med EN 215, og alle termostathoder og aktuatorer fra IMI Hydronic engineering passer på Eclipse, heter det i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår