Lanserer nye baderom fra Ballingslöv

 
Lanserer nye baderom fra BallingslövBildet: Ballingslöv lanserer nye baderomsprodukter med salgsstart 2. mai.
PRODUKTNYHETER: Baderomserien Lessmore fås nå i utførelsen dus gul. Servantskapet tilbys i 3 forskjellige bredder – 60, 80 og 100 cm.

- NCS-koden er NCS S 1015-Y. I serien finnes også et bredt utvalg av servanter og delikat tilbehør. På bildene er servantskapet vist med en overpåliggende porselensservant – Val 45. Servanten er plassert på en benkeplate i komposittstein i designet Blanco Zeus Extreme 20 mm. Servanten er utstyrt med blandebatteriet Primy Voyage original. I samme miljø lanserer vi det vi nå kaller ei baderomsøy. En videreføring av den kjære kjøkkenøya som nå flytter inn på badet og gir enda mer plass til oppbevaring, skriver Drømmekjøkkent AS i en pressemelding.

Se og hør Mija Kinning fortelle om de nye baderomsøyene fra Ballingslöv HER

Baderomsøy - for mer oppbevaring og benkeplass på baderommet

I samme mai-lansering får Vanity-serien nytt design. Den nye eikebehandlingen er inspirert av Drømmekjøkkenets nyeste kjøkkenlansering og gjør det nå mulig å få et enhetlig design på både kjøkken og bad.

Vanity servantskap tilbys i tre forskjellige bredder – 60, 80 og 100 cm. Servantskapet KH80V som vises på bildene med bredde 2 x 800 mm er veggmontert, men også her finnes ben i svart eller hvit som ekstrautstyr. 

Vanity-serien kan kombineres med servanter i porselen eller komposittstein. Bildet nedenfor viser komposittstein, som er et eksklusivt alternativ i vårt sortiment. Servanten tilbys i hvit eller grå stein, og her viser vi Stone Eternal Serena-versjonen. Servanten er utstyrt med blandebatteriet kalt Primy Voyage Shadow.

Vanity eik mørkolje

Bildet: For ekstra oppbevaring er det i serien Vanity eik mørkolje også laget ei baderomsøy.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår