Lanserer nye Geberit AquaClean Sela i matt hvit

 
Lanserer nye Geberit AquaClean Sela i matt hvitBildet: Geberit AquaClean Sela er nå også tilgjengelig i matt hvit.
PRODUKTNYHET: Geberit har nå lagt til et dusjtoalett i sitt matte hvite sortiment. AquaClean Sela vil være tilgjengelig i den elegante og moderne fargen fra 1. april 2023.

De siste to årene har matt hvit blitt en svært populær farge på bad over hele verden. Matte hvite
keramiske overflater gir badet en følelse av luksus og høy kvalitet, samtidig som designet er enkelt og rett frem. For første gang er et Geberit dusjtoalett også tilgjengelig i den moderne fargen.

Enkel integrering

- Dette elegante nye dusjtoalettet komplementerer den eksisterende matte hvite keramikkserien fra Geberit og kan enkelt integreres i tilsvarende baderomsdesign. Alle produktene i den matte hvite Geberit-porteføljen er designet for å fungere sammen i harmoni. Utvalget av mulige
kombinasjonsmuligheter er enormt, med en hel rekke matt hvit keramikk i Geberit ONE- og iCon-serien, skriver Geberit i en pressemelding.

Disse inkluderer to håndvasker og en liggende servant i iCon Light-serien, samt en rektangulær og en bolleservant i Geberit ONE-serien – for ikke å glemme toalettkeramikken i begge seriene.

Keramisk spesialglasur og tilpasset sete

- Den matte finishen på keramikken er laget av en spesiell glasur. Utviklerne har også tilpasset setet for å matche den trendy fargen, slik at alle delene av dusjtoalettet reflekterer lys på samme måte. Omfattende tester sikret at keramikken passet til det mattlakkerte toalettsetet og at overflatene er robuste nok til å tåle flekker og riper, heter det videre i pressemeldingen.

Med denne siste produktinnovasjonen er Geberit AquaClean Sela nå tilgjengelig i tre forskjellige
modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår