Lanserer nye PP-støttehylser

 
Lanserer nye PP-støttehylser
Conex Bänninger lanserer nye PP-støttehylser for stabil installasjon med Conex Compressions koblinger, ved bruk av PEX-rør.

I skandinaviske land er det vanlig å bruke PEX- og kobberrør i drikkevannsinstallasjoner. Mange steder pålegger regionale forskrifter rørleggerne å bruke PEX-rør.

Conex Bänninger er internasjonalt anerkjent produsent av høykvalitets koblinger og ventiler. Conex Compressions koblinger fremstilles av høykvalitets bronsematerialer som gir varig tette og sikre rørkoblinger uten bruk av spesialverktøy eller ekstra tetningsmidler. Disser koblingene er egnet for å koble mange typer rør, herunder kobberrør iht. EN 1057, karbonstålrør iht. EN 10305 opptil 28 mm, rustfrie stålrør iht. EN 10312 serie 1 opptil 28 mm og plastrør iht. BS 7291, EN 15875 og EN 15876.

- I mange år måtte rørleggerne bruke plastrør for å tilfredsstille de strenge regulatoriske kravene til VVS som stilles i Skandinavia. For å bevare rørene i perfekt tilstand frem til installasjonen, etterspør markedet støttehylser som hjelper med å kalibrere røret og støtte det når skjøten tettes. Støttehylser laget av polypropylen (PP) er rørleggernes førstevalg for å motvirke korrosjon, skriver Conex Bänninger i en pressemelding.

- Som ledende produsent tilbyr Conex Bänninger denne løsningen – plaststøttehylser beregnet for bruk med Conex Compressions koblinger på PEX-rør. Conex Bänningers PEX-støttehylsene av korrosjonsbestandig materiale støtter rørene fra innsiden og sørger dermed for korrekt installasjon, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Conex Bänninger:

Conex Bänninger er en internasjonal spesialleverandør av høykvalitets koblinger, ventiler og tilbehør. Siden 1909 har Conex Bänninger kommet ut med flere nye produktdesign som har gjort seg bemerket innen bolig-, handels-, industri-, klima- og kjøleanleggsmarkedet. Bedriften jobber tett sammen med profesjonelle i bransjen for å lage kostnadseffektive løsninger som tilfredsstiller bygningsstandardene for sanitær-, varme-, gass-, solcelle-, trykkluft- og flytende gassanlegg, og tilbyr støtte i alle faser av bygningens livssyklus.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår