Lanserer nytt designsluk for proffene

 
Lanserer nytt designsluk for proffeneBildet: Purus lanserer nytt produkt med helt nytt konsept. Smart design behøver ikke være synlig, og vi har brukt fem år på utvikling av dette produktet, forteller salgssjef i Purus, Søren Brøndum Knudsen.
- Etterspørselen etter designsluk har nærmest eksplodert det siste året. Veksten hittil i år er på formidable 50 prosent, og vi forventer en ytterligere økning når vi nå lanserer et helt nytt designsluk i forlengelse av Purus line serien.

Av Odd Borgestrand

Det sier salgssjef for Norge, Søren Brøndum Knudsen til VVS aktuelt.  Den nye Purus PRO line vil komme i Chess-mønsteret som standard og alle kjente lengdene fra 600 til1200 mm. Dette er et helt nytt designsluk i forlengelse av Purus line serien

- Vi har forenklet selve installasjonen og alt er tuftet på sikker installasjon. Produktet er utviklet sammen med fagfolk som rørleggere og membranleggere. uPrus PRO Line er beregnet for det profesjonelle markedet. For å sikre best mulig kundeopplevelse og best mulig sluttresultat har vi valgt kun å selge PRO serien gjennom egne sertifiserte installatører, fortsetter han.

- Smart design behøver ikke være synlig, og vi har brukt fem år på utvikling av dette produktet. Det betyr at dette er det enkeltproduktet som konsernet har lagt ned størst ressurser i å utvikle. Vi er stolte av å kunne være innovative og bidra med fornyelser også i en tid som har vært ekstremt vanskelig både for oss og markedet. Vi er derfor stolte av å kunne si at Purus PRO Line er et resultat av et bredt faglig samarbeid med profesjonelle fagarbeidere innen våtrom. De har testet ut, gitt tilbakemeldinger og kommet med svært gode innspill under utviklingen av det nye produktet, sier Knudsen.

Produktsjef i Purus, Håkan Fridvall, mener Purus PRO Line vil bli raskere og enklere å installere for proffene. 

- Designsluket har en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Den sikrer installasjon til vegg og hjørne med mindre feilmargin. Samtidig som den ivaretar løsningen med klemring av stål og seks skruer, vil PRO versjonen installeres like enkelt på trebjelkelag som ved betongunderlag, forklarer Fridvall.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår