Lanserer nytt sirkulært brannspjeld for raskere installasjon

 
Lanserer nytt sirkulært brannspjeld for raskere installasjon
Med Lindabs nyeste produkt så introduseres en ny generasjon sirkulære brannspjeld i sortimentet til Lindab Protect. FNC1U har alle delene fullstendig integrert, har lav vekt, er enkel å installere og svært effektiv.

Lindabs nye sirkulære brannspjeld, som forhindrer spredning av brann og varm / kald gass i kanalsystemet, er designet for å beskytte liv og eiendom. Dette er selskapets mest komplette og montasjevennlige brannspjeld. Alt av deler er påmontert fra fabrikk, inkludert varmesensor og braketter.

På dagens byggeplasser er det ikke tid til forsinkelser eller misforståelser, spesielt ikke når det gjelder brannrelaterte produkter. Derfor har vi investert i utviklingen av et nytt «alt-i-ett» brannspjeld. Dette begrenser risikoen for feil og misforståelser. Vårt nye brannspjeld forenkler prosessen, sparer tid og kutter kostnader, sier Stefan Myhre Pettersen, Salgssjef lufttekniske produkter hos Lindab AS.

Brannspjeldet FNC1U er mye lettere enn tidligere produkter i samme kategori. Det ble lagt stor vekt på å gjøre spjeldbladene tynnere for å redusere totalvekten på produktet, uten å miste kvaliteten. Målet var at en person skal enkelt kunne montere FNC1U uten hjelp, og i tillegg til dette gir den også en positiv effekt på trykkfall og støynivå.

FNC1U er produsert i galvanisert stål og har en Lindab Safe-tilkobling med tetthetsklasse C i henhold til EN1751. Det kan enkelt installeres i solide så vel som tynne vegger, gulv, tak og med avstand fra veggen. Med dette nye spjeldet så utvider vi vårt tilbud på brannspjeld. Målet vårt er å gjøre arbeidsdagen enklere for våre kunder.

Lindab utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet konstruksjon og forbedret inneklima. Produktene våre har høy kvalitet, er energieffektive og er enkle å montere.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår