Lanserer Oras Inspera

 
Lanserer Oras InsperaBildet: Den nye Oras Inspera kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med oktober 2018.
Denne høsten lanserer armaturprodusenten Oras den nye Oras Inspera-kolleksjonen.

- Oras Inspera er en kolleksjon bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken, designet for at du skal kunne personliggjøre ditt hjem, samtidig som du får de praktiske funksjonene som kreves for en moderne livsstil, skriver Oras i en pressemelding.

Alle har ulik smak og preferanse. Kanskje liker du en moderne stil, eller kanskje foretrekker du en lysere mer romantisk innredning. Valget av utstyr bør ikke sette grenser for din personlige stil. Derfor tilbyr den nye Oras Inspera-kolleksjonen et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller, for å sikre at det finnes en løsning for enhver smak og et hvert rom - og for å gi flere valgmuligheter 

Med et firkantet design og myke kanter har kolleksjonen en moderne look, samtidig som kranene er funksjonelle og enkle å bruke. Serien består av baderomskraner med topp- og sidehåndtak og svingbar tut. Serien har også elegante, berøringsfrie kraner, som er både hygieniske og enkle å bruke, og er det perfekte miljøvennlige alternativet for å spare både vann og energi.

Kjøkkenkranene med sidehåndtak kommer også med svingbar tut og mulighet for en praktisk nedtrekkbar tut. Du kan velge mellom ulike størrelser og høyder, noe som gir deg flere valgmuligheter når du skal planlegge kjøkkenet ditt. Med Oras sitt 3S-installasjonssystem blir montering og installasjon av kranene til både kjøkken og bad raskere, enklere og tryggere.

Den nye Oras Inspera kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med oktober 2018.

- Det absolutte høydepunktet i den nye produktserien fra Oras er den eksklusive baderomskranen i rosegull, som er både lekker å se på og enkel å bruke. Serien har også en egen berøringsfri kran med en Mikado® spray, som gjør vannstrålen til et lite kunstverk i seg selv., heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår