Lanserer silikonfri plugg- og skrueløsning til våtrom

 
Lanserer  silikonfri plugg- og skrueløsning til våtromInnfestingsekspertene, fischer, introduserer verdens første nylonplugg og -skrueløsning til våtrom; DuoSeal.
fischers DuoSeal er verdens første plugg- og skrueløsning som forsegler borehullet helt tett uten bruk av silikon - for en enklere og mer sikker installasjon i våtrom.

Installasjon og innfesting i våtrom er notorisk beryktet for å gi håndverkere og gjør-det-selv folket problemer. Hvis jobben ikke utføres ordentlig, kan det fuktige miljøet skade hele rommet og koste mange tusen kroner i erstatning og etterfølgende restaurering.

Nå introduserer innfestningsekspertene, fischer, verdens første nylonplugg og -skrueløsning som sikrer en helt tett og sikker løsning til våtrom helt uten bruk av silikon; DuoSeal.

Enklere å montere og helt sikker
Hver eneste feil i et byggeprosjekt koster dyrt. Og spesielt i våtrom kan en feil skape fatale følger og føre til store ekstraomkostninger. Fuktskader kan føre til mugg, ødelagte rør og alvorlige skader i etasjeskiller i leiligheter. Derfor er det ekstremt viktig at alle installasjoner i våtrom er helt tette. Slik at vann, damp og fukt holdes ute av konstruksjonen. Dette er typisk en rolle som silikonfuger fyller. Nils Rusek, Salgssjef i fischer Norge, forteller:

- Det er ikke nødvendigvis så enkelt å legge en korrekt og holdbar silikonfuge. Samtidig er fugene også det svakeste leddet hvis de ikke legges korrekt, og kan være årsaken til at rommets levetid forkortes eller må bygges helt om.

Han fortsetter:

- Vi skal slutte med å bli frustrerte over innfesting og fuging i våtrom. Med DuoSeal slipper du å fuge, og skal istedenfor bare bore ett hull i den riktige størrelsen, sette en plugg i og skru skruen fast. Enklere blir det ikke, og du oppnår en sikker løsning mot vanninntrenging i borehullet.

Systemet består av fischers nyeste teknologi innenfor nylonplugger med tilhørende rustfrie stålskruer. Det sikrer en rask og sikker montering uansett om underlaget er betong, murstein, porebetong, gips eller tre. Og er tilgjengelige i esker til den profesjonelle sluttbrukeren, og som et blisterkort til den private brukeren som har behov for innfesting i et våtrom.

Vann-, varme- og kuldetestet
DuoSeal er siste tilføyelse til fischers populære Duo-Line sortiment og er godkjent etter norske regler til bruk i våtrom og våtroms sonene 1 og 2. For eksempel til industrikjøkkken, slakteri og til private hjem.

- Jo lengere og jo mer vann en overflate utsettes for, jo bedre bør overflaten beskyttes og spesielt om man lager et hull, for å unngå fuktskader. DuoSeal pluggen er vann-, varme- og kuldetestet. Samt godkjent etter den europeiske standarden ETAG 022, derfor kan vi med sikkerhet tilby håndverkere og gjør-det-selv folket det beste og mest sikre produktet på markedet, avslutter Nils Rusek.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår