Lanserer Skagen Vik

 
Lanserer Skagen Vik
Macro Design – en av Nordens ledende baderomsspesialist utvikler og produserer dusj- og baderomsløsninger med stil, finesse og nordisk form – litt mer luksuriøs, enda penere.

Johan Aspemar, daglig leder hos Macro Design forteller:
- Med den nye Vik dusjene fra Macro Design blir det mulig med en stor dusj i et baderom med begrenset plass. Med Macro Designs egenutviklet detaljer og lang erfaring av dusjproduksjon er nå Skagen Vik serien den mest fleksible på markedet.

Åpne og lukk på flere måter
Ut fra hvordan baderommet ser ut, kan en dusj med svingdører være vanskelig å få plass til. Men med en dusjdør som er leddet på flere strategiske punkter, kan en bred dør enkelt foldes inn og stenges igjen der det vanligvis er umulig. Skagen Vik er utstyrt med smarte løftehengsler som enkelt løfter døren når den åpnes. Også hengslene på glasset har smart løftefunksjon, noe som er helt unikt på markedet.

Fire modeller for alle typer av baderom
Vi vet at baderom kan se ulike ut, og har derfor tatt frem fire ulike modeller av Skagen Vik. To for hjørneplassering og to for nisje. Alle modeller leveres i ulike størrelser og tre ulike profilfarger, for å kunne passe de ulike behov og smak.

20 års garanti for et sikkert valg
Johan avslutter:
- Våre dusjer holder høyeste kvalitet og det er også derfor vi kan tilby den lengste garantien i bransjen, hele 20 år. 20 år der kunden kan kjenne seg trygg med sitt kjøp og fornøyd med sitt valg av Macro Design.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår