Lanserer TECEguard plug-in lekkasjestopper

 
Lanserer TECEguard plug-in lekkasjestopperBildet: TECEquard plug-in lekkasjestopper
Nyheten TECEquard plug-in lekkasjestopper stenger vanntilførselen og reduserer skadeomfanget.

– Lanseringen av TECEguard er en del av vår satsning på vannsikre produkter for det nordiske markedet. Siden vi som oftest opererer i nordiske trehus er sikring mot lekkasjer ekstra viktig. En fukt- eller vannskade kan ha omfattende konsekvenser, som lange tørketider, omfattende opprydning og risiko for farlig muggdannelse, sier Geir Skjelseth, produktsjef i TECE Norge AS, i en pressemelding.

De siste årene har det totale antallet vannskader blitt redusert, som et resultat av strengere bransjekrav. Derimot har antall vannskader på kjøkkenet økt de siste årene. Kjøkkenet kvalifiser ikke som et våtrom og reguleres derfor ikke av de samme, strenge kravene som for eksempel et baderom. Derfor øker sjansen for lekkasjer med apparater som oppvaskmaskin, kjøleskap og andre husholdningsmaskiner. Dette gjelder både for private husstander og offentlige bygg.

TECEguard plug-in er en lekkasjestopper med motorisert kuleventil, styreenhet og vannsensor. Styreenheten settes direkte i vegguttaket og kobles til strømforsyningen. Ved lekkasje stenges både vanntilførselen og strømforsyningen umiddelbart. Systemet er tilgjengelig med én eller to motoriserte kuleventiler som monteres til vannforsyningen. Ved behov for å stenge for både varmt og kaldt vann er det nødvendig med to ventiler, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

TECEguard plug-in lekkasjestopper er SINTEF-sertifisert
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår