Lanserer vannbåren aerotemper "Frico SWS"

 
Lanserer vannbåren aerotemper Frico SWSBildet: SWS-serien er spesielt designet for bruksområder som industrihaller, logistikkhaller eller andre steder der det allerede er en vis grad av bakgrunnsstøy.
PRODUKTNYHET: Med Frico SWS kan Frico AS nå levere aerotempere til prosjekter hvor hovedfokus er kostnadseffektive løsninger.

- Frico AS har fra før et bredt sortiment med aerotempere, og med SWS har vi også vifter til prosjekter hvor pris er den primære vurderingsfaktoren, sier daglig leder Kristian Bakkeng i Frico AS.

Han understreker at SWS-serien er spesielt designet for bruksområder som industrihaller, logistikkhaller eller andre steder der det allerede er en vis grad av bakgrunnsstøy, og hvor behovet for en vannbåren varmeavgiver er påkrevd.

- Dette er en vifteserie vi har stor tro på, og endelig kan begynne å selge sier Bakkeng avslutningsvis i pressemeldingen.

Les mer om SWS fra Frico AS her;
https://shop.frico.net/no-NO/varmluftsvifter--sws/c45188

Om Frico:

Frico er ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår