LAUFEN LUA

 
LAUFEN LUA
Den nye LUA-serien fra Laufen feirer vannets levende natur gjennom et rent og lineært design.

LUA-serien er designet av Toan Nguyen, som definerer stilen sin som slanke og moderne møbler du aldri blir lei av – og han er også kjent med Laufens produksjonsmål.

De vakre LANI-møblene, som finnes i flere farger fra LUA-serien, er en unik kombinasjon av funksjonalitet, tidløs design og tidløse former, som utspringer av et behov for å ha en fleksibel baderomsserie med moderne design og materialer av høyeste kvalitet. 

 

Wild-oak er en vakker og lysbestandig eikelaminatoverflate med 3D-struktur, som ser ut og føles som ekte tre med struktur og kvist. Laminatoverflaten gjør møblene lettere å rengjøre og mindre sårbare enn ekte tre, fordi det er enkelt å tørke av med en fuktig klut. Skuffene lukkes stille etter bruk, takket være de myke beslagene, slik at du kan nyte sjelefreden på badet.

Det legges stor vekt på de estetiske detaljene og utformingen av møblene. LANI-møblene er laget i flere farger og overflater, mens innsiden er dekket med en fin mørkegrå melamin. Rette linjer og minimalistiske detaljer bidrar til å skape en behagelig harmoni med de ovale servantene, toalettene, bidéene og badekarene.

Det klassiske og balanserte designet sørger for at LUA fungerer med praktisk talt alle rådende interiørstiler og bosituasjoner – fra det splitter nye familiebadet til en senere renovering. Toalettets rene og lineære design fremstår som lett tilgjengelig med stort fokus på praktisk bruk, hvor en åpen spylekant gjør rengjøringen enklere. Den monteres enkelt med LAUFENs EasyFit-system, som også gir en enkel og attraktiv skjult installasjon.

 

Oppdag hele LUA-serien og bli inspirert på www.laufen-lua.com 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår