Leder for byggautomasjon

 
Leder for byggautomasjon
Søknadsfrist: 14.08.2022
Sted: GK Ålesund
Tittel: Leder for byggautomasjon

GK skal være et klimaforbilde og være med å skape energieffektive og bærekraftige bygg med fremtidsrettede tekniske løsninger. Vi er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte og ligger helt fremst på utvikling av digitale tjenester innen byggautomasjon. Stadig flere kunder får øyne opp for våre fremtidsrettede løsninger og vi håper du har lyst til å bli med på laget for å akselerere overgangen til bærekraftige bygg gjennom bruk av automasjon og vår skybaserte plattform GK Cloud. GK Cloud er i dag installert på 500 bygg, og vi har flere spennende og store prosjekter foran oss, blant annet levering av GK Cloud til alle Statsbygg sine eiendommer. 
 
Vår enhet for byggautomasjon i Ålesund er i vekst og ser nå etter en lokal leder som vil være med å utvikle avdelingen. Enheten består av 6 ansatte som arbeider med alt fra salg og prosjektutvikling til toppsystem, service og entreprise. Vi har også systemingeniører som har det tekniske ansvaret for det avdelingen leverer, samt at de er langt fremme i skoene på ny teknologi. Vi har sterk faglig kompetanse og det er god balanse mellom de som er nye i arbeidslivet og de som har lang erfaring. Det er godt lagspill, ingen skal føle seg alene om arbeidsoppgavene og vi bryr oss om hverandre. 
 
Arbeidsoppgaver: 

 • Koordinere og lede automasjonsgruppen på 6 medarbeidere 
 • Coache, veilede og utvikle ansatte gjennom å gi gode tilbakemeldinger og oppfølging, samt tilrettelegge for kunnskapsdeling og læring
 • Utstrakt kundekontakt, oppfølging av prosjekter og serviceoppdrag, samt produksjon ved behov
 • Sikre at enheten har sunn ordrereserve og gode økonomiske resultater
 • Ta initiativ til å følge opp faglige problemstillinger 
 • Jobbe forebyggende med HMS og bidra til et godt arbeidsmiljø 
 • Sikre god internkommunikasjon og bidra til samarbeid i og på tvers av enhetene ved kontorstedet

Ønskede kvalifikasjoner: 

 • Sterk fagkompetanse innen byggautomasjon 
 • Erfaring med personal- og/eller prosjektledelse/serviceledelse 
 • Ingeniør, teknisk fagskole eller tilsvarende utdannelse 
 • Analytisk og høy forståelse for kostnads- og inntektsdrivere 
 • Erfaring fra å inneha det økonomiske ansvaret for en kundeportefølje 
 • Erfaring fra å motivere andre og skape forståelse for felles mål 
 • Erfaring fra å fremme tiltak innenfor bærekraft og klima er en fordel  

Ønskede egenskaper: 

Vi ser etter deg som motiveres av å gi teamet ditt en klar opplevelse av retning og inspirasjon. Du trives med å motivere andre og skape en forståelse for felles mål. Du evner å delegere ansvar og veilede andre. I tillegg er du strukturert og systematisk i din tilnærming, handler på eget initiativ og aksepterer ansvar for resultater. Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier; INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig).

Vi kan tilby: 

En interessant stilling i et av Norges største byggautomasjonsmiljøer. Utfordrende og motiverende arbeidsoppgaver i en stilling med gode utviklingsmuligheter og intern ledelsesutvikling. Ikke minst får du dyktige kollegaer både på avdelingen og i et tverrfagligmiljø i GK over hele landet. Vi tilbyr også gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold, samt bil -og telefonordning.

Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson. Vær med og bli et klimaforbilde du også! 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss!  

Søknader blir vurdert fortløpende. 

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår