Leder rekruttering og employer branding

 
Leder rekruttering og employer branding
Er du en god historieformidler og vil være med å utvikle og synliggjøre GK for dagens og morgendagens medarbeidere?

Som rekrutteringsleder vil du være ansvarlig for å tilrettelegge for at rekruttering i GK Norge foregår på en profesjonell måte og innehar god rekrutteringsfaglig kvalitet. GK skal tiltrekke, utvikle og beholde de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne og lederne i byggenæringen. Du vil være en meget sentral aktør i arbeidet med å posisjonere selskapet som bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Vi ser etter deg som har en del års erfaring fra en senior HR-stilling med strategisk og operativ erfaring fra rekruttering og employer branding i en større virksomhet. Det er fordelaktig med erfaring fra prosjekt- og konsulentmiljøer. Som person er du inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig ¬– og ambisiøs på egne vegne og GK som selskap. Du har relevant høyere utdanning.

Menneskene er GKs viktigste ressurs. Derfor er denne rollen også høyt verdsatt i organisasjonen. Du og rekrutteringsteamet ditt blir viktige i arbeidet med å formidle alle de gode historiene og kvalitetene ved å jobbe i Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Stillingen rapporterer til HR-direktør i GK Norge og inngår i avdelingens ledergruppe.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Visindi v/partner Rune Hope på telefon 450 75 000 eller rådgiver analyse og research Christian Høie Lie på telefon 984 84 870. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Arbeidssted: GK Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår