Lederskifte Armaturjonsson AS

 
Lederskifte Armaturjonsson ASThorn Fredrik Hemsen (t.v.) tar over som daglig leder i Armaturjonsson etter Kjell Bernt Kalland
Armaturjonsson AS, det ledende selskapet i Norge innen rørsystemer for distribusjon av trykksatt vann innendørs, foretar et strategisk lederskifte.

Thorn Fredrik Hemsen, selskapets tekniske sjef seneste 10 år, tar over som daglig leder etter Kjell Bernt Kalland, som har innehatt rollen siden 2002. 

Armaturjonsson AS har sine røtter tilbake til 1970 i Norge med selskapet Broen Armatur Norge AS, som fusjonerte med Armaturjonsson AS i 1988. Selskapet har i alle disse årene hatt en kontinuerlig vekst, og har under Kallands ledelse firedoblet sin omsetning til norsk rørleggerbransje.
 
Armaturjonsson AS er eiet av det svenske familieselskapet Ernstrømgruppen AB, et mer enn hundre år gammelt selskapskonglomerat, som i dag drives av 4. generasjon. 

Konsernets strategi er å forvalte sine selskaper i en stadig mer bærekraftig og digitalisert fremtid, og gjøre dem enda bedre for fremtidige generasjoner. I tillegg tar de over eierskapet i stadig flere, allerede veldrevne, selskaper for å drifte dem videre med samme filosofi. 

Kalland er en sentral person i denne utviklingen, og han vil derfor gå inn i en rolle som ansvarlig for en av konsernets foreløpige fem forretningsenheter, Water&Heating på vegne av Ernstrømgruppen. 

Thorn Fredrik Hemsen har rukket å bli 41 år og bor på Ski med sine 3 døtre. Han har en solid teknisk bakgrunn og jobbet som rådgivende ingeniør før han tok rollen først som produktsjef, og deretter som teknisk sjef i Armaturjonsson. I denne rollen har han også deltatt i Armaturjonssons strategiske ledergruppe, og er dermed allerede delansvarlig for bedriftens strategier og planer. 

Lederskiftet blir formelt gjennomført 1. oktober 2021. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår