Lederskifte i Dantherm

 
Lederskifte i Dantherm
Stig Solberg startet 1.august som ny daglig leder i Dantherm AS. Solberg har lang fartstid fra leverandørbedrifter til bygg- og anleggsbransjen i Norge og Europa.

Dantherm AS har 25 ansatte og har med sin 50 års feiring i år, blitt størst i Norge innen avfukting og omfatter i tillegg ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn.

Dantherm AS har i mange år hatt en solid økonomi og solid vekst, og er en viktig del av Dantherm Group (Danmark). Dantherm Group har hovedkontor i Danmark og fabrikker og salgsselskap i mange land.

- Vi er glade for å ha fått Stig med på laget. Med sin solide og varierte bakgrunn er han rett mann til å videreføre Dantherms arbeid og de ambisjoner vi har for Norge, sier Styreformann Søren Østergaard Hansen i en pressemelding.

- Jeg gleder meg til å lede videre en virksomhet med et godt renomme på kvalitet og service. Det ligger mye opparbeidet kompetanse i virksomheten og vi har ambisjoner om fortsatt å være en ledende bidragsyter til godt inneklima i Norge, sier Stig Solberg

Stig Solberg tar over jobben etter Vidar Rui som har valgt å gå over i pensjonistenes rekke etter mange år i bedriften.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår