Lederskifte i Dantherm

 
Lederskifte i Dantherm
Stig Solberg startet 1.august som ny daglig leder i Dantherm AS. Solberg har lang fartstid fra leverandørbedrifter til bygg- og anleggsbransjen i Norge og Europa.

Dantherm AS har 25 ansatte og har med sin 50 års feiring i år, blitt størst i Norge innen avfukting og omfatter i tillegg ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn.

Dantherm AS har i mange år hatt en solid økonomi og solid vekst, og er en viktig del av Dantherm Group (Danmark). Dantherm Group har hovedkontor i Danmark og fabrikker og salgsselskap i mange land.

- Vi er glade for å ha fått Stig med på laget. Med sin solide og varierte bakgrunn er han rett mann til å videreføre Dantherms arbeid og de ambisjoner vi har for Norge, sier Styreformann Søren Østergaard Hansen i en pressemelding.

- Jeg gleder meg til å lede videre en virksomhet med et godt renomme på kvalitet og service. Det ligger mye opparbeidet kompetanse i virksomheten og vi har ambisjoner om fortsatt å være en ledende bidragsyter til godt inneklima i Norge, sier Stig Solberg

Stig Solberg tar over jobben etter Vidar Rui som har valgt å gå over i pensjonistenes rekke etter mange år i bedriften.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår