Lederskifte i Korsbakken Bad

 
Lederskifte i Korsbakken BadBildet: Korsbakken Bad har ansatt Tommy Ringnes (i midten) som ny daglig leder. Her flankert av Lars Korsbakken (t.v.) og avtroppende daglig leder Arne Korsbakkken
Fra 1. oktober overtar Tommy Ringnes som daglig leder i Korsbakken Bad. Arne Korsbakken fortsetter i selskapet, men i ny rolle som styreleder.

- Tommy Ringnes har vært med i selskapet i fire år, de seneste to som leder av styret. Han har vært med å skape den strategiske retning selskapet nå arbeider etter. Tommy har bred kommersiell bakgrunn fra selskaper som Scandic, Telia og senest Telemark Kildevann, heter det i en pressemelding fra Korsbakken Bad.

- Jeg ser frem til å ta del i den daglige driften i Korsbakken Bad. Selskapet har en spennende retning med å gjøre det enklest mulig for alle som skal ha nytt bad, sier Tommy Ringnes.

Arne Korsbakken føler timingen er god, for å overlate det daglige ansvaret til nye krefter.
- Jeg vil fortsatt ha spennende oppgaver i selskapet, og bidra til utviklingen videre.
Korsbakken Bad er rigget for fortsatt vekst, og vi ser veldig positivt på mulighetene i markedet. Interessen for badet har aldri vært større hos norske forbrukere, sier Arne Korsbakken.

Lars Korsbakken vil fortsatt være en del av selskapet gjennom sitt arbeide med salg og markedsføring.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår