Leverer rør til storprosjekt i Sandvika

 
Leverer rør til storprosjekt i SandvikaBildet: Regionssjef Leif Stensrud i Assemblin prosjekt rør. Foto: Assemblin / Tobias Nordli
Assemblin signerte 8. november kontrakt med Skanska om rørarbeidene i det nye Helgerudkvartalet i Sandvika utenfor Oslo.

Helgerudkvartalet er første fase av et stort byutviklingsprosjekt i sentrum av Sandvika. Prosjektet består av et kombinasjonsbygg med både næringsarealer og boliger. Full kjeller og den ene halvdelen av prosjektet er bestilt per nå. Assemblins kontrakt omfatter 238 leiligheter, kontor- og næringslokaler, parkeringskjeller og tekniske rom, totalt 58.000 kvadratmeter BTA.

Prosjektet er utviklet av Andenæs Eiendom, som eier en rekke eiendommer i Sandvika. Selskapet har jobbet med utviklingen av dette prosjektet helt siden starten av 2000 tallet.

- Vi er veldig glade for å være med på dette store og viktige byutviklingsprosjektet i Sandvika. Med den spesielle kombinasjonen av næring og bolig, og ikke minst de ambisiøse miljømålene det legges opp til, er dette er prosjekt som passer meget godt inn i vår portefølje og profil. Vi har det siste året vært med på prosjekteringsarbeidet sammen med Skanska og Andenæs Eiendom. Nå ser vi fram til å starte produksjonen, sannsynligvis rett over ferien i 2022, sier regionssjef Leif Stensrud i Assemblin prosjekt rør i en pressemelding.

De fem nederste etasjene i Helgerudkvartalet blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder på gateplan. Boligene blir liggende i seks frittstående boligbygg på taket av næringslokalene. Boligbyggene blir fra 6 til 10 etasjer høye. Prosjektet, som skal stå ferdig i 2025, blir miljøsertifisert i henhold til BREEAM NOR Excellent. Oppdraget utføres av Assemblin prosjekt vest.

 

FAKTA

• Prosjekt: Helgerudkvartalet, Sandvika

• Oppdragsgiver: Skanska

• Leverandør: Assemblin prosjekt vest

• Kontrakt: Totalentreprise rør

• Byggestart: 3. kvartal 2022

• Overlevering: 2025

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår