Leverer tekniske installasjoner til Grandkvartalet

 
Leverer tekniske installasjoner til GrandkvartaletGrandkvartalet i Larvik
Bravida Norge AS signerte 3. april 2020 kontrakt med Peab AS for leveranse av tekniske installasjoner i første byggetrinn på Grandkvartalet i Larvik. Kontraktsverdien er på 40 MNOK eksklusive mva.

I desember 2019 signerte Grandkvartalet Eiendom AS kontrakt med Peab, som valgte et samarbeid med Bravida Norge om leveranse av de tekniske løsningene.

- Dette er et prosjekt vi har jobbet med i flere år allerede. Vi har vært med og levert pris på de tekniske løsningene siden første runden og har hele tiden hatt som målsetning å vinne denne jobben og få levere våre gode løsninger. I prosjektet leverer vi alt fra rør, ventilasjon, elektro og tele/data til brannvern og sikkerhet. Oppdraget passer godt for vår kompetanse og kapasitet, hvor vi her benytter personell både fra avdelingen i Sandefjord/Larvik og Skien for å ivareta en optimal gjennomføring, sier regiondirektør for Region Øst, Øyvind Hagen, i en pressemelding

Anleggsarbeidene ble påbegynt i begynnelsen av juni 2019 med rivning av eksisterende bygg. Første byggetrinn vil bestå av 11 200 kvadratmeter med leiligheter, kontorplasser, hotell og nytt møtesenter i Larvik. De første leilighetene vil være innflytningsklare i desember 2021. Bravida gleder seg til å levere innen alle de tekniske områdene. Koordinerende leder for prosjektet, Frode Heimark, har stor tro på at alle involverte parter vil nyte godt av samarbeidet vi skal ha mellom de tekniske fagene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår