Leverer til nye Deichman

 
Leverer til nye DeichmanDirektør Eli Grimsby fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF og regionsdirektør Arne Dahl fra GK Inneklima signerte kontrakten for luftbehandlingsanlegg og byggautomasjon. (Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF)
GK er tildelt entreprisen for ventilasjon og byggautomasjon ved det nye Deichman-biblioteket i Oslo.

Arbeidene med de tekniske entreprisene starter i april 2017. GK Inneklima skal frem til oppstart bidra i en tverrfaglig samhandlingsprosess sammen med de øvrige tekniske entreprenørene, byggherre og prosjektledelsen.

Bystyret vedtok å bygge nytt hovedbibliotek i Bjørvika i 2013. Bygget blir sentralt plassert i Bjørvika, mellom Oslo S og Operaen. Byggefasen startet i 2014, og vil etter planen stå ferdig i 2019.

Biblioteksbygget er et kompaktbygg fordelt over fem etasjer og kjeller. Det skal huse et rom- og funksjonsprogram på 13 900 m² funksjonsareal. Det arkitektoniske konseptet bygger opp om det store, sentrale, sammenhengende biblioteksrommet som strekker seg oppover i etasjene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår