Lindab har ansatt ny leder for avdeling Harstad

 
Lindab har ansatt ny leder for avdeling HarstadTone Kristoffersen
Tone Kristoffersen er ansatt som ny leder for Lindabs avdeling i Harstad.

Tone (40 år) har jobbet hos Lindab tidligere i perioden 1999 - 2013, først som driftssjef, deretter som selger. Etter det har hun erfaring fra entreprenørsiden som prosjektleder hos GK Inneklima. Den siste tiden har hun jobbet som selger hos Brødrene Dahl. Tone er også leder i VVS-foreningen sin bygruppe i Harstad.

«Når først vår dyktige avdelingsleder Mads Estensen bestemte seg for å flytte, kunne vi ikke fått en bedre erstatter enn Tone», sier Ståle Svensson, regionsjef Midt-Nord for Lindab. «Jeg er oppriktig glad for at vi har fått Tone tilbake i Lindab, hun kjenner vårt firma og kundene i distriktet godt. Tone har erfaring fra de fleste produktområdene våre, både ventilasjon, bygg og blikk. Hun tiltrer stillingen 14. august», avslutter Ståle.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår