Lindab og Iver med skybasert samarbeid

 
Lindab og Iver med skybasert samarbeidIllustrasjonsbilde. Foto: Iver
Iver har utvidet samarbeidet med Lindab og inngått en ny avtale. Denne omfatter levering av tjenester knyttet til første fase av Lindabs overgang til et skybasert IT-miljø.

Iver skal blant annet levere en virtualiseringsplattform der Lindab kan administrere virtuelle maskiner og tilhørende nettverk. Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger til byggebransjen innen bygg- og ventilasjonssektoren. 

– Vi har samarbeidet med Iver i flere år og har stor tillit til deres kompetanse på infrastruktur- og kapasitetstjenester. Lindab må frigjøre interne IS/IT-ressurser for å gjennomføre overgangen til skytjenester, primært til Microsoft Azure, M365 og D365. At vi valgte Iver som infrastrukturleverandør, skyldes i stor grad fleksibiliteten i tilbudet deres samt redundans, sikkerhet og skalerbarhet i infrastrukturplattformen som skal etableres ved Ivers datasenter, sier CIO Lars-Göran Eklöf i Lindab, i en pressemelding.

– Det føles fantastisk at vi nå tar samarbeidet med Lindab et steg videre, og at vi for alvor inntar rollen som rådgivende partner og tjenesteleverandør i første fase av selskapets overgang til et mer skybasert IT-miljø. Gjennom de foregående avtaleperiodene har vi utviklet et godt samarbeid med Lindab, og vår forståelse av Lindabs forretningsdrift og utfordringene de står overfor, har gitt oss riktige forutsetninger for å levere tjenester som muliggjør Lindabs innovasjon. Jeg er takknemlig over og glad for at vi har dyktige og engasjerte medarbeidere som vil sørge for at Lindab blir en fornøyd kunde, sier regionsjef Mikael Ryberg i Iver.

Om Iver:
Iver utvikler, setter sammen og leverer IT-tjenester til mellomstore og store bedrifter og organisasjoner, samt til offentlig sektor. Selskapet har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i Norden. Iver omsetter for drøyt 2,3 milliarder svenske kroner og har cirka 1 200 medarbeidere fordelt på 25 kontorer i Norge og Sverige. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår